Pizzeriaets indehaver fortæller nu, hvorfor køleskabet kunne måles til 17,8 grader samt hvordan det kunne ske, at kunderne blev vildledt.
Indehaver af Victoria Pizzeria på Lyshøj Allé i Strandhuse fortæller nu til Kolding Netavis, hvorfor pizzeriaet reklamerede med, at have en stenovn – selv om det ikke var tilfældet:
– Vi har haft udfordringer med, at få tilladelsen til at have en stenovn i pizzeriaet. Nu er det hele på plads og vi har bestilt en stenovn, fortæller Andreas Nikolian til Kolding Netavis.
Fødevarestyrelsen bemærkede ved et kontrolbesøg den 12. august, at pizzeriaet på deres menukort reklamerede med, at deres pizzaer blev lavet i en stenovn. Det viste sig, at pizzaerne blev lavet i en traditionel pizzaovn.
Ved kontrolbesøget blev temperaturen i et køleskab målt til 17,8 grader. Kernetemperatur i bacon blev målt med indstikstermometer til 13,8 grader og kernetemperatur i pepperoni målt til 10,6 grader. Hertil forklarer ejeren:
– Vores rengøringsassistent var kommet til, at trække stikket ud af kontakten, da hun støvsugede eller vaskede gulv, forklarer Andreas Nikolian.
Victoria Pizzeria på Lyshøj Allé fik efter Fødevarestyrelsens besøg en sur smiley samt en bøde på 5.000 kroner.
Pizzeriaet har i øvrigt aldrig før prøvet, at komme i Fødevarestyrelsens søgelys. Det er pizzeriaets første sure smiley.