Kolding Netavis

Pernille Rosendahl sælger sin herskabslejlighed

Foto: Danbolig Frederiksberg C.

I næsten seks år har den danske sangerinde Pernille Rosendahl boet i en herskabelig lejlighed inde midt i København.

Men den tid er ved at være forbi, I hvert fald har Swan Lee-forsangeren netop sat hjemmet, som ligger på Vesterbro ikke mange meter fra Søerne og med Forum lige om hjørnet, til salg. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Hjemmet er en klassisk københavnerlejlighed, der ligger på fjerde sal med en altan og fire værelser, hvor man ifølge Danbolig Frederiksberg C ”mærker lejlighedens herskabelige charme i de høje lofter med smuk stuk, i fodpanelerne, i plankegulvene og ikke mindst i den smukke karnap i den midterste stue”.

Grunden til salget fortalte Rosendahl til sine over 63.000 følgere i en række stories på Instagram – som Se og Hør også tidligere har skrevet – hun vil nemlig finde et nyt fælles hjem sammen med Venstre-politikeren, Kristian Jensen, som for nyligt friede til hende.

Under gennemsnit i dyrt område

Tilbage i 2016, da Pernille Rosendahl købte lejligheden sammen med sin daværende partner, betalte de 5.180.000 kroner for hjemmet. I 2019 overtog hun ejerskabet af lejligheden for knap 3,3 millioner kroner.

I dag kan du så overtage nøglerne til den centrale adresse for 8,25 millioner kroner. Det svarer til, at hver af de 141 kvadratmeter i lejligheden er til salg for 58.500 kroner, hvilket er lidt under det høje prisgennemsnit, der lige nu præger lejlighedsmarkedet i København:

Ifølge Boliga.dk er ejerlejlighederne i postnummeret København V, hvor Rosendahls hjem ligger, i øjeblikket i gennemsnit til salg for en kvadratmeterpris på lige over 63.200 kroner – et godt stykke over prisen på sangerindes hjem.

Pernille Rosendahl har været en del af den danske sangscene siden starten af nullerne, hvor hun slog igennem med bandet Swan Lee. Sidenhen har hun også været en del af rockbandet The Storm og udgivet musik under eget navn.

Tagget med: ,
Del denne artikel