Pensionsselskab sender millioner til kunder i Kolding

Fredag 22. Juni 2018 07:00 1237
De ekstra penge understreger styrken i vores kundeejede forretningsmodel, som gør det muligt for os at sende det overskud videre til kunderne, som i andre selskaber typisk går til deres aktionærer eller andre ejere, siger Mads Kaagaard, koncerndirektør med ansvar for privatkunder i PFA. Pressefoto. De ekstra penge understreger styrken i vores kundeejede forretningsmodel, som gør det muligt for os at sende det overskud videre til kunderne, som i andre selskaber typisk går til deres aktionærer eller andre ejere, siger Mads Kaagaard, koncerndirektør med ansvar for privatkunder i PFA. Pressefoto.

PFA Pensions unikke model for overskuds- og risikodeling sender millioner af kroner videre til kunderne - også i Kolding.

Kunder i PFA Pension kan igen i år gå sommeren i møde med ekstra penge på pensionskontoen. De ekstra penge kommer fra PFA KundeKapital, der er PFA Pensions særlige model for overskuds- og risikodeling med kunderne.

Så meget får den gennemsnitlige koldingenser

Kunder i hele Kolding Kommune får 12,2 millioner kroner tilskrevet i PFA Kundekapital. Det svarer i gennemsnit til 1451 kroner pr. PFA-kunde i Kolding. Det oplyser PFA til Kolding Netavis:

- De ekstra penge understreger styrken i vores kundeejede forretningsmodel, som gør det muligt for os at sende det overskud videre til kunderne, som i andre selskaber typisk går til deres aktionærer eller andre ejere, siger Mads Kaagaard, koncerndirektør med ansvar for privatkunder i PFA.

Kunderne har i alt fået 939 millioner kroner på landsbasis - og samlet set blev det til omkring 2,5 milliarder kroner, der er sendt videre til kundernes Kundekapital.

PFA er et uafhængigt pensionsselskab og har mere end 1,2 millioner kunder.

Tags