Kolding Netavis

Pas godt på din computer og mobile enheder ved hjælp af disse tre råd

Betalt indhold
Betalt indhold
Foto: Aleksander Vlad/Unsplash (Modelfoto)

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Næsten alle danskere, ung som gammel, ejer i dag flere mobile enheder såsom computer, tablet og smartphone.

De små skærme udgør en vigtig del af vores liv og hverdag, og vi bruger derfor tusindvis af kroner, når vi køber de mobile enheder.

Vi er i høj grad afhængige af, at de mobile enheder virker for os, når vi har brug for dem, og det er derfor vigtigt, at vi altid passer godt på dem. Både hvad angår de fysiske aspekter af de mobile enheder, men også hvad angår brugen af dem og deres software.

Transporter dem korrekt

De fleste har i dag deres smartphones i en cover, når de går rundt med dem i lommerne, for at undgå at de går i stykker.

Hvad angår bærbar computere er mange dog langt fra lige så forsigtig, hvortil flere vælger bare at smide den bærbare i sportstaske eller stofbærepose når de tager til og fra skole eller arbejde.

En bærbar er dog en følsom elektronik, som nem kan skades, og de risikere derfor nemt både ridser og større skader, hvis ikke du transporterer den korrekt. Både computer og tablets bør transporteres i covers og tasker som er specialdesignede til at fragte de mobile enheder sikkert frem og tilbage.

Targus er et eksempel på en virksomhed, som sikrer disse sikre transportløsninger, hvor de har mange forskellige modeller af både rygsække og tasker til computeren, hvor alle dine andre ejendele også kan være i.

Antivirus

De fleste ved det godt, men alligevel vælger rigtig mange at have en computer uden at have et antivirusprogram.

Når du surfer på nettet, er der dog rigtig stor chance for, at du vil støde på virusser og andre potentiel skadelige programmer, som går ud over din computers ydeevne. For at undgå disse angreb på din computer, er det derfor altid en god ide at anskaffe dig et antivirusprogram.

Arbejder du med følsomme data såsom kundekartoteker og persondata, bør du dertil overveje at investere i yderligere sikkerhedsforanstaltninger i form af software, som kan beskytte din computer og din data.

Få styr på din færden online

Det farligste sted at være på en mobil enhed, er på internettet. Det er herfra at vi får virus, herfra vi bliver snydt og scammet og herfra vi begår de største fejl.

Mange af disse fejl vi begår online, er dog fejl der ofte er til at spotte, hvis vi blot kender til dem. Det er med andre ord muligt at lære at spotte de fleste scams på forhånd, hvis du blot er forsigtig samt tager dig lidt tid til at læse og lære om dem online.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel