Connect with us

Bolig

Pænt afslag: Så meget fik Grevinde Alexandra for sin villa

Offentliggjort for

den

Foto: Lützau.dk.
Foto: Lützau.dk.

Grevinde Alexandra har netop solgt sin villa i Charlottenlund nord for København.

Det 215 kvadratmeter store hus blev oprindeligt udbudt til salg for næsten 15 millioner kroner – men nu viser tinglysningen af handlen, at grevinden har været til at forhandle med.

I følge boligmediet Boliga.dk har grevinden nemlig fået 13.750.000 kroner for sin nu tidligere adresse.

Trods prisafslaget på 1,25 millioner kroner har Grevinde Alexandra dog kunnet høste lidt på salget, når der vel at mærke ikke tages højde for eventuelle forbedringer på ejendommen. Da grevinden købte huset tilbage i 2017 var det nemlig for 9.950.000 kroner.

Lang tid undervejs

Huset, der fordeler sine mange kvadratmeter på seks værelser, blev oprindeligt udbudt til salg hos ejendomsmægleren Lützau i januar og var ti måneder undervejs – dermed har salgsprocessen strakt sig noget længere end gennemsnittet i det yderst eksklusive postnummer: 2920 Charlottenlund.

I følge Boliga.dks oplysninger har det nemlig i gennemsnit taget godt og vel 2,5 måneder at få villaerne solgt i området i år.

De nye ejere af Grevindens adresse overtager villaen ved årsskiftet, men det betyder ikke, at Grevinde Alexandra nu skal til at lede efter ny bolig. Hun har nemlig allerede fundet et nyt sted at bo. Ifølge Boliga.dks oplysninger købte Grevinde Alexandra nemlig en lejlighed på 168 kvadratmeter i Salomons Palæ midt i København tilbage i januar i år. Prisen på lejligheden lød på 11,6 millioner kroner.

Grevinde Alexandra var gift med Prins Joachim fra 1995 til 2006 og sammen har de sønnerne Prins Nikolai på 22 år og Prins Felix på 19 år.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Bolig

Casper Christensen har købt nyt landsted

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Elbæks Ejendomsmægler.

Sidste år solgte den landskendte komiker Casper Christensen og fruen Isabell Christensen deres hus i Hornbæk – og nu har de investeret i et nyt sted i det nordsjællandske.

16 millioner kroner har Christensen-familien betalt for en 375 kvadratmeter stor lystejendom i Harreshøj ved Esrum Sø i Tikøb med knap fem hektar grund og et erhvervsareal til. Det skriver boliga.dk.

Salget er foretaget disket – altså udenom det offentlige marked – men bekræftes uden yderligere kommentarer overfor Boliga.dk af ejendomsmægler Farnaz Elbæk fra liebhavermæglerkæden Elbæks Ejendomsmægler, der har stået for handlen.

I salgsmaterialet fra ejendomsmægleren beskrives ejendommen blandt andet som et ”velbevaret refugium” med egen skov, sø og blandt andet også en udendørs, opvarmet saltvandspool.

Hornbæk-villa solgt

Casper Christensen, der gennem sin karriere har gjort danskerne sit selskab i programmer som Husk Lige Tandbørsten, Langt Fra Las Vegas og Klovn, udbød sin villa i Hornbæk til salg for godt et år siden, og kunne ifølge Boliga.dks oplysninger notere ejendommen som solgt i sommer.

Præcis hvad parret har fået for Hornbæk-adressen er dog fortsat ukendt, da handlen endnu ikke er tinglyst – dog lød den seneste udbudspris på ejendommen på hele 21 millioner kroner.

Ifølge flere medier herunder Se og Hør og Ekstra Bladet overtager Casper og Isabell Christensen deres nye adresse til august.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

Ikonisk Matadorvilla solgt for stort millionbeløb

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Lützau.

Måske ikke så overraskende for de mange, der har fulgt Mads Skjerns forretningseventyr i hitserien Matador, er det ikke småpenge, der netop er blevet betalt for Skjerns residens i Holte.

Ejendommen, der lægger facade til Skjerns hjem i serien, er nemlig netop blevet solgt for intet mindre end 45 millioner kroner, skriver boligmediet Boliga.dk.

Det 360 kvadratmeter store hus fordeler sig på 15 værelser og ligger på en stor grund med egen tennisbane direkte ned til Furesø i den attraktive københavnerforstad Holte.

Selvom salgsprisen ned til det sidste nul er identisk med den seneste pris, ejendommen stod udbudt til salg for hos liebhavermægleren Lützau, vidner salgshistorikken på Boliga.dk om et noget længere salgsforløb.

Huset har nemlig været udbudt til salg af flere omgange og hos flere forskellige mæglere i løbet af de seneste år, hvor det, da prisen var på sit højeste, stod udbudt til salg for 59,5 millioner kroner.

Omvendt har udbudsprisen på villaen også været ”nede” på 42,5 millioner kroner i begyndelsen af 2020. Med til historien hører dog, at størrelsen på den den medfølgende grund har varieret mellem udbuddene.

Flere erhvervsmænd på adressen

Det er ikke kun den fiktive erhvervsfamilie fra Matador, der har haft navn på døren til den eksklusive adresse.

Adressen har nemlig i hvert fald siden 50’erne været ejet af familien Hallas-Møller og Øvlisen, der begge har besiddet store poster i Novo Nordisk-koncernen.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

Kendt tv-vært sætter sin lejlighed til salg

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Nybolig København K/City

Næsten lige præcis to år. Det er så lang tid, at den populære sportsvært Rasmus Staghøj har boet i en ejerlejlighed midt på Christianhavn.

Men noget tyder på, at det er blevet tid til et nyt hjem; den 97 kvadratmeter store lejlighed i hovedstaden er nemlig netop kommet til salg. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Sportsværten, der slår sine folder på TV2, købte hjemmet tilbage i 2019 med sin kæreste Katrine Hughes, men parret overtog nøglerne på den spæde første dag i 2020. Dengang lød købsprisen på 5,5 millioner kroner for lejligheden, der har fire værelser og flere altaner – både den franske og almindelige slags.

I dag skal du dog betale 7,25 millioner kroner for lejligheden, der ifølge salgsmaterialet hos mæglerbutikken Nybolig København K/City, ligger ”mellem Christianshavns kanaler, dens bugnende café- og restaurantmuligheder, nær Vor Frelsers Kirke og kun to minutter fra metroen.”

Kæmpe prisstigninger

Hvis lejligheden bliver solgt for et beløb tæt på udbudsprisen, kan Tour de France-værten altså se frem til at tjene tæt på et par millioner på salget efter to års ejerskab – uden tanke for penge brugt på eventuelle forbedringer af hjemmet.

Men udbuddet af Staghøjs lejlighed kommer også efter to år med enorme prisstigninger på det københavnske boligmarked:

Ifølge Boliga.dks tal er priserne på en kvadratmeter ejerlejlighed, der i 2019 i gennemsnit blev solgt for 51.290 kroner i postnummeret København K, steget over 22 procent, så køberne i 2021 gav svimlende 62.373 kroner for en kvadratmeter ejerlejlighed i området.

Du skal dog give lidt mere for en kvadratmeter i den populære sportsværts lejlighed i postnummeret, som er udbudt til salg for en kvadratmeterpris på over 74.700 kroner.

Rasmus Staghøj er kendt som fast vært på TV2, når Tour de France ryger over skærmen som soundtrack til de danske somre. Han er forlovet med Katrine Hughes, med hvem han netop er blevet far til en søn.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

Tim Christensen lejlighed solgt på rekordtid: Så kort tid tog det

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Lars Gundersen, Adam Schnack

Små ti dage – så lang tid skulle den verdenskendte musiker Tim Christensens eksklusive penthouselejlighed på Frederiksberg have lov til at være til salg, før en køber slog til.

En lynhurtig handel, der betyder, at Dizzy Mizz Lizzy-forsangeren nu så småt kan begynde at folde flyttekasser og overveje, hvad der skal med videre efter 17 år på adressen, skriver boligmediet Boliga.dk.

Det 174 kvadratmeter store hjem, som ligger på de to øverste etager i en klassisk københavnerejendom fra 1914, er altså gået som varm brød, selv i forhold til den ellers lave salgstid i det populære, men dyre boligområde i hovedstaden.

Blot 46 dage eller omkring halvanden måned har det i gennemsnit taget at sælge en ejerlejlighed i Frederiksberg Kommune i år – det er næsten 20 dage hurtigere end salgstiden i 2020, der lå på 64 dage.

Handlen bekræftesoverfor Boliga.dk af ejendomsmægler Adam Schnack, som har stået for salget, men som dog ikke har nogle yderligere kommentarer til salget.

Stor profit i vente

Da Tim Christensen overtog nøglerne til sit nye hjem tilbage i 2004, betalte han 3,5 millioner kroner for lejligheden, siden da er priserne på særligt Frederiksberg eksploderet.

Det betyder også, at der formentligt er en solid milliongevinst i vente, hvis sangerens lejlighed er blevet handlet noget nær prisen på 15 millioner kroner, som boligen kom til salg for i starten af december.

Ifølge tal fra Boliga.dk er de kvadratmeterpriser, som salget af ejerlejligheder i den mondæne hovedstadskommune har indbragt, nemlig mere end fordoblet på bare ti år:

En lejlighed på eksempelvis 60 kvadratmeter, som i 2011 blev solgt for knap 1,6 millioner kroner – ud fra den daværende kvadratmeterpris på lige under 26.500 kroner – er i år blevet solgt for næsten 3,3 millioner kroner – og altså en kvadratmeterpris på næsten 54.900 kroner.

Tim Christensen er især kendt for sin tid i den monsterpopulære rockgruppe Dizzy Mizz Lizzy, men han har også flere gigantiske hits under bæltet – deriblandt Right next to the right one, Love is a matter of.. og How far you go – fra sin solokarriere.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

Efter to år: Minister sætter sit rækkehus til salg

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Hensrik.

Årets skifte er typisk et tidspunkt, hvor mange tager beslutninger om, hvad der skal ske i det nye år – og hvad man skal have med fra det, der er gået.

For Joy Mogensen – landets tidligere kirke- og kulturminister i den nuværende regering – kan det nye år meget vel betyde en ny bolig, hun har nemlig netop sat sit rækkehus i Roskilde til salg. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Godt og vel to år på adressen i den by, hvor hun før sin ministerpost var borgmester i otte år, blev det til. Mogensen købte nemlig hjemmet tilbage i slutningen af 2019, hvor hun gav 3,85 millioner kroner for det lidt mere end 140 kvadratmeter store byhus.

I dag kan du købe rækkehuset, som ifølge salgsmaterialet hos den lokale mæglerbutik Hensrik ligger centralt i Roskilde tæt på alle fornødenheder i den historiske by, for knap 4,8 millioner kroner – og altså således omtrent en million kroner mere, end det Mogensen købte huset for.

Et boligområde i opsving

Ligesom mange andre steder i landet er Roskilde bestemt ikke gået uden om den opblomstring, der har præget boligmarkedet under coronakrisen i 2020 og 2021.

Ifølge tal fra Boliga.dk er kvadratmeterpriserne for villaer og rækkehuse solgt i den gamle domkirkeby steget intet mindre end 16 procent fra 2019, hvor Joy Mogensen købte sit rækkehus, til i år, hvor en kvadratmeter i kommunen i gennemsnit er blevet handlet for 28.500 kroner.

I samme periode er villapriserne på landsplan steget 8,5 procent – og i 2021 har de handlede villaer og rækkehuse i gennemsnit kostet lidt over 18.000 kroner pr. kvadratmeter – hvilket altså er en del lavere end det forholdsvis dyre boligområde i Roskilde.

Joy Mogensen nåede at være socialdemokratisk minister i godt og vel to år, før hun i sommer forlod posten. I øjeblikket tager hun en pause fra dansk politik og venter et barn til årsskiftet.

Joy Mogensen. Foto: Steen Brogaard.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tags

januar 2022
M Ti O To F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Populære artikler