Padel i Forum Kolding

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
De nye padelbaner er nu blevet klar i Forum Kolding – det gamle Bramdrupdam Sports- og Mødecenter. Pressefoto.

Efter en lidt længere tid end forventet er de nye padelbaner nu endelig klar i Forum Kolding – det gamle Bramdrupdam Sports- og Mødecenter.

SlotssøBadet, som overtog hallerne m.v. den 1. november 2020, satte ret hurtig gang i opførelsen af de to baner, som er placeret imellem bygningerne – hvor det gamle svømmebad engang lå.

Padel Forum Kolding består af to udendørsbaner i bedste kvalitet og der er opsat ekstra lys, så man har mulighed for at spille, når det bliver mørkt – helt til kl. 23.00 hver eneste dag.

Eneste krav før man kan spille er, at man booker tid på hjemmesiden.

I og med, at ikke alle har bat og bolde vil der være mulighed for at låne dette – så har man en mulighed for at se om spillet er noget for en, før man investerer i disse ting.

-Vi har glædet os til at præsentere denne hastigt voksende idrætsgren i verden i Bramdrupdam og nu er banerne endelig klar, siger direktør i SlotssøBadet, Otto Skak.

I forbindelse med anlæggelsen af banerne har man fra Forum Koldings side også investeret i et særligt loungeområde, med hyggemøbler, beplantning m.v. så området står super flot med mulighed for indsyn fra loungeområdet til begge baner.

-Vi forventer at folk også vil bruge det dejlige område, vi har lavet ved siden af banerne. Det giver i hvert fald mulighed for at man lige kan få pulsen ned igen efter en spændende padel kamp, fortæller Otto Skak.

Forum Kolding har sat gang i bookingen af banerne. Men man forventer at der lørdag den 30. oktober afholdes et åbent hus, hvor man kan få fif m.v. af nogle af de dygtigste padelspillere i Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel