Kolding

Eksklusive billeder: Netavisen var med på optagelse af spillefilm

Offentliggjort for

den

Her ses Nicolaj Kopernikus i en scene i filmen "Lykkelige omstændigheder", der blandt andet optages i Kolding. Foto: BlumePress.

Mandag fortsatte optagelserne til Anders W. Berthelsens første spillefilm, som han selv har instrueret. Kolding Netavis var med, da en scene blev optaget.

“Lykkelige omstændigheder”. Det er titlen på Anders W. Berthelsens debut som soloinstruktør. Berthelsen, der oprindeligt kommer fra Kolding, er tilbage i barndomsbyen, hvor der optages en del af den romantiske komedie.

Kolding Netavis var mandag formiddag med, da der blev optaget en scene til filmen. Det foregik i Kapellet i Clemmensensgade.

“Lykkelige omstændigheder” er blevet til i tæt samarbejde med Kolding Kommune, hvor Anders W. Berthelsen kommer fra og de fleste af filmens optagelser finder sted. Optagelserne fortsætter senere i København.

Filmen har Sofie Torp, Esben Smed, Roberta Reichhardt, Joachim Fjelstrup og Martin Høgsted i de centrale roller. Desuden medvirker også Nicolaj Kopernikus, der blandt andet er kendt fra komediefilmene “Klassefesten”.

Lykkelige omstændigheder” får biografpremiere den 7. april næste år.

Se billederne nedenunder…

Populære artikler

Exit mobile version