Ønskejob: Vender tilbage til Kolding som ny borgerrådgiver

Tirsdag 12. Januar 2021 19:31 416
Borgerrådgiver Hanne Petersen. Pressefoto. Borgerrådgiver Hanne Petersen. Pressefoto.

Hun er fra årsskiftet tiltrådt stillingen som ny borgerrådgiver i Kolding Kommune.

55-årige Hanne Petersen fra Kolding, der er uddannet socialrådgiver, har fået ønskejobbet. 1. januar tiltrådte hun som Kolding Kommunes nye borgerrådgiver. Hun afløser Rikke Laigaard-Andersen, der har fået job ved Esbjerg Kommune:

- Det her er en ønskestilling, som jeg er stolt over at have fået. Jeg har tidligere været ansat ved Kolding Kommune som sagsbehandler i både Jobcentret og ved Handicaprådgivningen. Siden har jeg arbejdet 12 år med uvildig rådgivning af borgere, pårørende og fagprofessionelle inden for det sociale område, og nu bliver cirklen på en måde sluttet, når jeg vender tilbage til Kolding Kommune som borgerrådgiver, fortæller Hanne Petersen i en pressemeddelelse.

Senest har hun været ansat som socialfaglig konsulent ved Center For Videndeling i Skanderborg.

Uvildig rådgivning

Alle er velkommen til at kontakte kommunens borgerrådgiver for f.eks. at få hjælp til at forstå en afgørelse fra kommunen eller finde ud af, hvordan man kommer videre med en konkret sag.

- Jeg kan ikke ændre på en afgørelse. Men jeg kan hjælpe borgeren med at forstå afgørelsen, da jeg har stor erfaring i at omsætte vanskeligt tilgængeligt lovestof til almindelige ord. Hvis borgeren ønsker at klage, så kan jeg klæde borgeren på til at gå videre i systemet, forklarer Hanne Petersen og fortsætter:

- Jeg er ikke borgerens advokat, men jeg er heller ikke kommunens forlængede arm. Jeg står midt imellem med et tilbud om uvildig rådgivning.

Du kan se her, hvordan du kontakter borgerrådgiveren. På grund af coronarestriktionerne er det ikke muligt at mødes fysisk i øjeblikket, men man kan både ringe og skrive til Hanne Petersen.

 

Tags