Øl og politik på Daddy's Pub

Søndag 26. maj 2019 11:54 859
Her ses folketingsmedlem Karina Adsbøl sammen med indehaver af Daddy's Pub, Niels Nielsen. Privatfoto. Her ses folketingsmedlem Karina Adsbøl sammen med indehaver af Daddy's Pub, Niels Nielsen. Privatfoto.

Daddy's Pub blev omdannet til politisk bar.

Daddy's Pub på Tvedvej i Kolding blev lørdag eftermiddag omdannet til politisk bar, da folketingsmedlem Karina Adsbøl (DF) havde fået baren stillet til rådighed af indehaver Niels Nielsen. Karina Adsbøl serverede kolde øl og der var politisk snak.

Desuden blev der besvaret spørgsmål, hvilket der var mange af. Spørgsmålene omhandlede blandt andet omsorg og pleje af ældre, pension, pasning af børn i daginstitutioner, fokus på håndværkerfag, udlændinge, grænsekontrol, infrastruktur, fortove og cykelstier.

Stemningen blev løftet af gode gamle danske hits, krydret med brede smil og skåler.

- Som folketingspolitiker er det vigtigt for mig, at komme ud i alle kroge i landet, og høre om emner, der optager danskerne, og tage dem med i mit politiske arbejde, fastslog Karina Adsbøl, der glædede sig over at deltage i en rigtig god og stemningsfyldt eftermiddag.

- Og så synes jeg jo, at det var flot og modigt af Niels Nielsen at stille sin bar til rådighed for mig. Det skal han have tak for, slutter Karina Adsbøl.

Tags