Kolding Netavis

Øger samarbejdet med Kolding IF Fodbold og bliver Guldpartner

Trekantområdets busselskab VT Bus har forlænget og forøget sit engagement i Kolding IF Fodbold. Pressefoto.

Trekantområdets busselskab, VT Bus, har forlænget og forøget sit engagement i Kolding IF Fodbold. Med den nye toårig aftale bliver VT Bus Guldpartner i Koldings fodboldstolthed, Kolding IF.

De seneste to år har Kolding IF Fodbold kørt tæt parløb med VT Bus som Sølvpartner, og med forlængelsen af samarbejdet bliver Kolding IF’s hold i Gjensidige Kvindeligaen, 2. division herrer og eliteungdom fortsat kørt i VT Bus’ nye turistbusser.

-Vores toårige samarbejde med Kolding IF Fodbold har givet VT Bus en stærk platform i Kolding i forhold til, at skabe synlighed i slotsbyen og blive en del af et aktivt og velfungerende netværk i Kolding IF. Det skyldes, at Kolding IF Fodbold er en professionel medspiller. Det er en cadeau til det arbejde, som Kolding IF udfører, at vi øger vores engagement og samarbejde med klubben og bliver Guldpartner i de kommende to år, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen, i en pressemeddelelse.

-Baggrunden for at øge vores samarbejdsaftale med Kolding IF Fodbold er, at vi i VT Bus gerne vil skabe et endnu stærkere netværk i Kolding og gøre Trekantområdets busselskab endnu mere synligt i Kolding Kommune, tilføjer Benny Petersen.

Kommerciel ansvarlig i Kolding IF Fodbold, Michael Flyvholm, glæder sig over VT Bus’ øgede engagement i fodboldklubben:

-Vi er meget glade for at fortsætte turen med VT Bus. Brødrene Henning og Benny Petersen samt resten af selskabet har ikke bare været garant for god buskørsel – de er også en rigtig god tilvækst for netværket. At de så samtidig opgraderer til Guldpartner gør en kæmpe forskel for klubben i sin helhed, fortæller Michael Flyvholm.

Del denne artikel