Nyt spændende boligbyggeri på vej

Svend Erik Brodersen
Svend Erik Brodersen 21 januar 2023
Opdateret 21/01/23 8:06
boligoversigt lillekobbel 2022 09 28 UDKAST 1024x614 1
En foreløbig illustration over det det nye boligbyggeri på Sønderkobbel.

Første spadestik er taget og gravemaskinerne er sat i jorden til nye udlejningsboliger i udstykningen Sønderkobbel.

Vil du bo moderne i den gamIe historiske Unesco by, Christiansfeld, så får du snart muligheden. Det første spadestik og gravemaskinerne er, trods prisstigninger og inflation, sat i jorden som start på et nyt spændende boligbyggeri i den nye udstykning, Sønderkobbel, omfattende 42 nye boliger. Det skriver Fællesavisen.

Opførelsen af de nye boliger sker på en såkaldt storparcel i den kommunale udstykning. Bag projektet investor står ejendomsselskabet Hokton A/S og Selmer Gruppen A/S, som begge har hjemsted i Vejle.

Det er Selmer Byg, der skal opføre de ny boliger, som bliver såkaldt “tæt lav bebyggelse”, mens det er firmaet VEA, der skal stå for administrationen og for udlejning af boligerne. De nye boliger på Sønderkobbel får navnet “Lillekobbel”.

-Vi mener Christiansfeld er interessant at investere i med sin geografiske placering, og med nem adgang til motorvejsnettet og med flere større byer indenfor rækkevidde. Herudover er der alle hverdagens fornødenheder i byen, såsom indkøb, skole, fritidscenter Cuben og meget mere. Og så er midtbyen jo utrolig smuk, siger Lasse Nybo Kæseler, der er controller og udvikler i Selmer Gruppen A/S, til Fællesavisen.

Hvis du påtænker, at benytte muligheden for at komme til at bo i en af de nye boliger, må du dog væbne dig med en lille smule tålmodighed. Udlejningsmaterialet for de nye boliger i “Lillekobbel” ventes nemlig først helt klar til præsentation i løbet af februar måned og med forventet indflytning allerede sidst på året:

-Men selvom vi ikke har annonceret projektet til udlejning endnu, er der allerede folk, der har taget kontakt til os, fordi de er interesserede i en bolig netop i Christiansfeld. Og skulle der være flere, som ønsker det samme, så kan man allerede nu blive skrevet på en liste. Og man er også velkommen til at tage kontakt til udlejningskonsulent Jens Hagen hos, VEA, lyder det videre fra initiativtagerne til projekter på Sønderkobbel.

Kontakten er : E-mail: JH@vea.dk eller tlf: 2714 4812.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel