Nyt plus size-design lanceres i Kolding

Onsdag 20. Februar 2019 13:35 742
Det nye plus size-brand ZAY, der lanceres i Zizzi i Kolding Storcenter, er målrettet de stilbevidste kvinder, der går efter et detaljerigt bohemeudtryk. Foto: PR. Det nye plus size-brand ZAY, der lanceres i Zizzi i Kolding Storcenter, er målrettet de stilbevidste kvinder, der går efter et detaljerigt bohemeudtryk. Foto: PR.

Tøjbutikken for plus size-kvinder lancerer nu et nyt brand.

Indtil nu har curvede kvinder som regel haft et begrænset udvalg til rådighed, når garderoben skal fornys. Hos plus size-tøjbutikken Zizzi i Kolding Storcenter mærker man en stigende efterspørgsel på detaljerigt design blandt kunderne.

Det imødekommes nu med et nyt brand, ZAY, der er målrettet den stilsikre og modebevidste forbruger, som ønsker et feminint design med bohemedetaljer.

- Flere og flere af vores kunder ønsker at udfordre både sig selv og den traditionelle opfattelse af plus size-mode. Kollektionen fra ZAY giver kunderne mulighed for at få tøj med masser af detaljer, som kan inspirere kvinderne, der ved, hvad de vil have, siger butikschef hos Zizzi, Iben Bojsen, i en pressemeddelelse.

I følge Iben Bojsen er der efterspørgsel efter et større udvalg af brands og varer.