Kolding Netavis

Nyt: Landbomuseet Kolding holder åbent i uge 26

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Landbomuseet Kolding holder som noget helt nyt åbent i hele uge 26. Pressefoto.

Nyt på Landbomuseet Kolding. Museet holder som noget helt nyt åbent i hele uge 26 – mandag til og med lørdag fra klokken 10-16. Der vil hver dag være aktiviteter fra 11-14.

Smedjen er bemandet og åben hver dag, det samme gælder museets egen populære bod, som sælger marmelader, saft, strikvarer, øl, vand, kaffe, kage og is.

Der er hver dag mulighed for at afprøve gamle lege. På gårdspladsen vil der hver dag være placeret traktorer, som børnene elsker at sidde på, oplyser Landbomuseet Kolding.

Er børnene til orienteringsløb, så har de muligheden for det hver dag. Mandag og torsdag er der produktion af sjippetove. Tirsdag og fredag står i pandekagernes tegn. Onsdag og lørdag byder på det dejlige familiespil krolf.

Så der er masser af muligheder for at danne sig et billede af, hvordan man legede i gamle dage, samtidig kan man fornemme livet på en gård tilbage i 50´erne.

-Vi glæder os til at se om det nye koncept kan være med til at skabe endnu større interesse for museet på Brødsgårdsvej 52, fortæller formand for bestyrelsen i Landbomuseet Kolding, Otto Krogh.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel