Kolding Netavis

Nyt for singlekvinder: Klub vil løse “udfordring”

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

Mød nye singleveninder.

Rigtig mange singlekvinder oplever, at de “står bagerst i køen” hos deres veninder, som prioriterer andre ting højere: Kæreste, børn, familieliv, arbejde – og så er der ikke meget tid tilbage til venindehygge. Samtidig kan det være svært at møde nye veninder som voksen, for hvor går man hen?

Den udfordring vil en ny klub være med til at løse.

“Brunchklub for singlekvinder”, der har første brunch på Cafe Razz i Kolding lørdag 5. marts, er lavet for, at du som singlekvinde kan møde potentielle nye veninder, der har den samme frihed til oplevelser, som dig selv.

Gratis medlemskab

-Jeg oplever, at rigtig mange singlekvinder grundlæggende har det godt og nyder friheden som singler – men vi mangler bare nogen at være singler sammen med, fortæller Pïa Loulou, som er coach med speciale i kærlighedsmønstre og singleliv og kvinden bag Brunchklubben.

Klubben åbnede i oktober 2021, og der er over 2.500 medlemmer på landsplan. Indtil videre er der brunch i 17 byer i både Jylland, på Sjælland og på Fyn.

Det er gratis at være medlem af Brunchklubben, og det er frivillige i hver by, som står for at arrangere.

Du kan se mere på www.brunchklub.dk om, hvordan du melder dig til. Det er gratis at være medlem af Brunchklubben – du skal bare selv betale for din brunch.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel