Kolding Netavis

Nyt fællesskab for skrivetalenter

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

Koldingbibliotekerne søsætter i 2019 skrivefællesskabet Kolding Skriver for unge i alderen 14 til 25, der elsker at udfolde sig med ord. Der er opstartsaften den 7. februar.

Du er velkommen i skrivefællesskabet, uanset om du er digter eller blogger, journalistspire eller sangskriver – eller måske skriver du noget helt andet?

Kolding Skriver har fokus på talentudvikling og netværk for skrivetalenter, skriver Koldingbibliotekerne i en pressemeddelelse.

Der bliver ugentlige skriveaftener med sjove udfordringer og forskellige workshops og foredrag med blandt andre forfattere, bloggere og forlag. Den første workshop i marts bliver med bloggeren Eva Lucia. Du har også mulighed for at vise dine tekster frem for andre til talentaftener eller på udstillinger. De nærmere detaljer er afhængig af de ønsker, deltagerne i skrivefællesskabet har, så du vil få indflydelse på forløbet.

Bliv en del af fællesskabet og få indflydelse fra start

Kom til en inspirerende opstartsaften torsdag den 7. februar klokken 17-19. Her taler vi om, hvad du kunne tænke dig af aktiviteter i Kolding Skriver, og hygger os med blandt andet brætspil. Læs mere og tilmeld dig på www.koldingbib.dk.

Skriveaftenerne foregår på Kolding Bibliotek torsdage klokken 16-21 i hele 2019. Du behøver ikke at være tilstede i hele tidsrummet eller på alle aftener, men kan komme som det passer dig.

Projektet er støttet af Trekantsområdets talentudviklingsprogram.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel