Kolding Netavis

Nye ansigter i Løvens Hule

Anne Stampe (t.h.) og Louise Herping Ellegaard er nye løvinder, når Løvens Hule vender tilbage i 2023. Foto: Per Arnesen/DR.

DR har fundet afløserne til Jan Lehrmann og Mia Wagner i Løvens Hule.

Nu er afløserne klar i Løvens Hule. Jan Lehrmann og Mia Wagner har valgt, at stoppe i det populære program. Nu bliver det så Anne Stampe og Louise Herping Ellegaard, der skal være “løvinder” sammen med Christian Arnstedt, Jacob Risgaard og Jesper Buch.

Optagelserne til den nye sæson er allerede i gang og der er premiere på sæsonen i starten af 2023, oplyser DR.

De to nye løvinder

Louise Herping Ellegaard bringer tech-erfaring ind i Løvens hule med sin baggrund som bl.a. medstifter af CLIO, som er landets største platform med digitale læringsmidler til folkeskolen. CLIO blev solgt til Bonnier i 2018. Louise Herping har siden investeret i flere tech-virksomheder, men bruger også tid på bestyrelsesarbejde og mentoring.

Anne Stampe har en baggrund som driftsdirektør i Freeway, inden hun i 2020 stiftede virksomheden Nordic Female Founders sammen med Mia Wagner, hvor de bl.a. investerer i øget diversitet i dansk iværksætteri. Igennem virksomheden har Anne Stampe andele i mere end 10 virksomheder, der opererer både i Danmark og udlandet.

Tagget med: ,
Del denne artikel