Kolding Netavis

Nybygger giver inspiration i Bjert

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

Nybyggeren og bloggeren Lise Vandborg giver inspiration til borgere i og omkring Kolding.

Når karavanen Danmark for Målene rammer Kolding-området lørdag den 25. maj, vil Lise Vandborg, blogger, instagrammer og tidligere vinder af TV-programmet Nybyggerne, give inspiration til at genbruge og upcycle, både i hjemmet og i garderoben. Det oplyser Kolding Kommune.

Lise Vandborg taler dermed direkte ind i temaet Genbrug og Cirkulær økonomi og verdensmål nr. 12, og hun har noget at have det i. Siden hun og hendes mand, Michael Stig Christensen, vandt TV-programmet, har de udelukkende benyttet genbrugs- eller selvbyggede møbler i indretningen af deres hus.

Arrangementet er en del af den store Danmark for Målene-kampagne, som hen over sommeren besøger 48 danske byer. Målet er, med spændende aktiviteter for hele familien, at udbrede kendskabet til FN’s verdensmål og bidrage til bæredygtig udvikling. Arrangementet på lørdag foregår i Bjert på Stenderuphalvøen, Løgervej 2, over for Rema 1000 fra klokken 11 til 15.

Klokken 14 går Lise Vandborg på scenen med idéer og tricks til alle, der gerne vil tænke mere cirkulært og lidt mere på miljøet, når de bygger og indretter sig i hus eller lejlighed.

Ud over at lytte til Lise Vandborg, kan du i de forskellige pavilloner tage på skattejagt, deltage i en konkurrence om at tegne den mest bæredygtige fremtid, sortere byggematerialer med en lille gravko, lave gamle t-shirts om til indkøbsnet, tage en selfie med verdensmålene og meget mere. Der er bæredygtig fairtrade-kaffe til alle på pladsen.

Alle er velkomne til arrangementet, som er gratis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel