Ny varm attraktion i Slotssøbadet

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 12 februar 2022
Opdateret 12/02/22 8:03
Anders Munch, den tekniske chef for Slotssøbadet, har selv stået for hele byggeriet af Sauna BellaVista. Her ses udsigten til Koldinghus. Foto: Slotssøbadet.

Saunaen kan rumme cirka 45 personer.

Slotssøbadet i Kolding har fået en ny attraktion. Det er en stor sauna, hvor der er plads op til omkring 45 personer, fortæller overbademester Lotte Pedersen.

Saunaen er eget byggeri og Slotssøbadets tekniske afdeling har selv stået for arkitektur, projektering, bygning og indretning af saunaen.

-Udsynet fra den nye sauna er helt fantastisk og glade gæster i Slotssøbadet har via en Facebook konkurrence valgt at netop udsynet skulle danne baggrund for navnet til den nye sauna – Sauna BellaVista – saunaen med den gode udsigt, fortæller souschef hos Slotssøbadet i Kolding, Edvard Køhrsen.

Kræver blot normal entrebillet

For at få adgang til Sauna BellaVista kræver det blot en normal entre til Slotssøbadet, medmindre man ønsker at tage del i en af de mange saunagus, som badet fremadrettet kommer til at tilbyde i den nye sauna.

-Meningen med den nye Sauna BellaVista er at tage del i den nye outdoor trend, som vi ser i disse år, forklarer Lotte Pedersen og fortsætter:

-Vi har igennem nogen tid manglet rigtig gode tilbud på den fantastiske terrasse vi har med udsigt til Slotssøen og Koldinghus.

Der er plads til op til 45 personer i den nye sauna. Foto: Slotssøbadet.

Udendørs bassin på vej

Efter at ibrugtagningstilladelsen endelig er kommet har Slotssøbadet fået blod på tanden og det er allerede nu besluttet, at der inden længe også anlægges et udendørs bassin, som vil følge årstidens temperatur i tråd med nutidens vinterbadetrend.

Slotssøbadets forventning til det nye tilbud er klart, at endnu flere gæster vil finde vej til badet ikke mindst ud fra den betragtning, at der kan tilbydes en rigtig vinterbade-oplevelse i centrum af Kolding by.

Sauna BellaVista får samme åbningstider som Slotssøbadet, men den vil også blive inddraget i nye kurbads-koncepter og arrangementer fremover.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel