Ny sæson af “Hvem holder masken”

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 18 april 2022
Opdateret 18/04/22 9:12
"Hvem holder masken" sæson 2 har premiere på fredag. Foto: TV2 Danmark.

På fredag starter en ny sæson af underholdningsprogrammet “Hvem holder masken”.

TV2 blænder på fredag op for en ny sæson af underholdningsprogrammet “Hvem holder masken”.

I den nye sæson af underholdningsprogrammet er der skruet ekstra op for volumen med flere publikummer, en større scene og 12 nye figurer.

I hvert program går figurerne på scenen og giver et forrygende show med sang og dans, som de i flere måneder har øvet i det skjulte – for ingen ved, hvem der gemmer sig inde i figurerne. Ikke engang deres nærmeste familie. Måske kan ledetrådene give et hint om, hvem de er? Men lyt godt efter, når de synger, for det er kun under sangen, at personens rigtige stemme kommer frem.

-Vi havde danmarkspremiere på det koreanske tv-hit sidste år, og det er stadig vidunderligt hemmeligt, hvem det nye hold kendte er. I sæson 2 har vi skruet op for volumen med flere publikummer, større scene og hele 12 nye figurer, der med store musikalske hits skal dyste i ugentlige dueller. Detektiverne i panelet er blevet mere nysgerrige og kompetitive siden sidst, og det eneste, vi kan afsløre, er, at det ikke altid er lige nemt for dem at gætte, fortæller underholdningsredaktør på TV2, Thomas Richardt Strøbech, i en pressemeddelelse.

De 12 figurer må én efter én smide masken og afsløre deres sande identitet, indtil vi er fremme ved den store finale, hvor vi kårer den endelige vinder. Der er otte programmer i alt.

I første program kan du møde disse seks figurer: KOST, KRONHJORT, CITRON, FRØ, RØDKÆLK og VANDREPOKAL. I andet program er det RÆV, ALIEN, SOFTICE, TORSK, PANDA og PADDEHAT, der går på scenen og synger det bedste, de har lært.

Vært og detektiver

Det er publikum i studiet, der stemmer om, hvilken figur der gør det bedst på scenen og dermed går videre i konkurrencen. Seerne gætter med derhjemme, mens detektiverne har en kamp i gang om at ramme rigtigt flest gange. I år får detektiverne en lille præmie for hver hemmelige deltager, de gætter rigtigt.

Ibi Støving er igen i år vært på ’Hvem holder masken?’, ligesom du får et gensyn med det underholdende detektivpanel bestående af Frederik Cilius, Sofie Jo Kaufmanas, Peter Frödin og Mille Dinesen. Frederik Cilius bliver i løbet af sæsonen afløst af fire forskellige gæstedetektiver, da han er på turne med sit eget show. De fire er Lise Baastrup, Silas Holst, Nicolaj Kopernikus og Anders Lund Madsen.

Anden sæson af ’Hvem holder masken?’ har premiere fredag den 22. april på TV2 klokken 20 og TV2 Play.

Se billederne nedenunder….

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel