Connect with us

TV

Ny sæson af “Bendtner & Philine”

Offentliggjort for

den

I sæson to forsøger Nicklas Bendtner og Philine langsomt at genfinde gnisten. Foto: Nicolas Tobias Følsgaard/Discovery Danmark.
I sæson to forsøger Nicklas Bendtner og Philine langsomt at genfinde gnisten. Foto: Nicolas Tobias Følsgaard/Discovery Danmark.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Et af Danmarks mest celebre par, tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner og fotomodel og influencer Philine Roepstorff, er tilbage på skærmen med sæson to af den populære reportageserie “Bendtner & Philine”.

I første sæson af ’Bendtner & Philine’ blomstrede kærligheden, og vi fulgte parret i både de gode og de mindre gode stunder. Men første sæson sluttede på dramatisk vis, da forholdet mellem dem gik i stykker.

I sæson to forsøger Nicklas Bendtner og Philine langsomt at genfinde gnisten, og seerne er endnu engang med helt tæt på parrets kendisliv, der ligesom alle andres også gør ondt indimellem. Som altid går vi helt tæt på parret, og derfor er det også en vigtig fortælling i programmet.

-Vi vil være størst på Real Life Entertainment, og derfor er vi stolte over, at Nicklas og Philine endnu en gang tør vise deres liv frem i ’Bendtner & Philine’ – i med- og modgang. Jeg er overbevist om, at mange danskere kan relatere til de problemer, som vores to hovedpersoner kæmper med i programmet, og ligesom i første sæson vil de være hudløst ærlige, også selvom der er kamera på, siger programdirektør hos Discovery Danmark, Pil Gundelach Brandstrup, i en pressemeddelelse.

Livet hver for sig

Parret oplever både konflikter, kærlighed og udfordringer og er, som alle andre, langt fra enige om alt. En retssag, bøvl med forbrugerombudsmanden, et nyt hus der skaber problemer, indbrud og usikkerhed om karrieren er blot nogle af de udfordringer, som det celebre par støder på i sæson to.

Tiden hver for sig giver både Bendtner og Philine ekstra tid til tænke over deres forhold – og livet i det hele taget. For Bendtners vedkommende går meget tid med overvejelser om, hvad fremtiden skal byde på. Hvordan skal livet se ud efter fodboldkarrieren, og ønsker han stadig at være en del af fodboldverdenen?

Mens Nicklas funderer over, hvordan livet skal forme sig, står Philine på ingen måder stille. Hun kaster sig over nye, spændende projekter og skal samtidig passe sin karriere som model og influencer.

Første afsnit af den nye sæson kan ses allerede i dag på discovery+.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Reklame

TV

“Minkavlerne” kommer i en tredje sæson

Offentliggjort for

den

Forfatter:

"Minkavlerne" gør klar til en tredje sæson. Foto: Per Arnesen/TV 2.
"Minkavlerne" gør klar til en tredje sæson. Foto: Per Arnesen/TV 2.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tredje sæson løber formentlig over skærmen i 2022.

Hvis du elsker den danske serie “Minkavlerne”, så er der gode nyheder. Serien vender nemlig tilbage med en tredje sæson, oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

En krimikomedie med fantastiske karakterer

Minkavlerne’s anden sæson er – ligesom første sæson – set mest på TV 2 Play, hvor især snigpremiererne er meget populære. Snigpremiereseningen er ikke en del af de seertal, som offentliggøres af Kantar. Og anden sæson har klaret sig lige så flot som den succesfulde første sæson i 2019.

-“Minkavlerne” har med sin særegne tone formået at ramme utroligt bredt. Jonas Mogensen og Kasper Gross er – med deres store kendskab og kærlighed til livet som trængt landmand – lykkedes med at skabe en krimikomedie med fantastiske karakterer, som vi elsker at være sammen med, siger Lea Løbger, TV 2s executive producer på “Minkavlerne”.

Foruden Jonas Mogensen og Kasper Gross i rollerne som brødrene Allan og Martin har holdet af skuespillere i den igangværende sæson bestået af blandt andre Niels Hausgaard, Kirsten Lehfeldt, Ruben Søltoft, Frank Hvam, Mia Lyhne, Anna Stokholm og Bodil Jørgensen samt Mick Øgendahl, der også har instrueret anden sæson.

-Det er for tidligt at løfte sløret for, hvad der kommer til at ske i tredje sæson. Men vi kan glæde os til et gensyn med de karakterer, vi elsker, og måske et par nye ansigter. Jeg kan godt love, at det ikke bliver kedeligt – og mon ikke Allan og Martin kommer i problemer igen, slutter Lea Løbger.

Netop nu er Jonas Mogensen og Kasper Gross i fuld gang med at skrive manuskript. Optagelserne går i gang til september og kan formentlig ses i 2022.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

TV

Nu kommer Klovn – sæson 8

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Klovn sæson 8
I den nye sæson af "Klovn", der har fået overskriften 'Vore bedste år', er alt, som det plejer - og så alligevel ikke. Foto: Per Arnesen/TV 2.
I den nye sæson af "Klovn", der har fået overskriften 'Vore bedste år', er alt, som det plejer - og så alligevel ikke. Foto: Per Arnesen/TV 2.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Den nye sæson af den danske serie “Klovn” har snart premiere.

Hvis du elsker den ikoniske serie “Klovn”, så kan du godt glæde dig. Den ottende sæson af “Klovn” har nemlig snart premiere.

Vore bedste år

I den nye sæson, der har fået overskriften ‘Vore bedste år’, er alt, som det plejer – og så alligevel ikke. For de to herrer er blevet ældre, og den nye sæson er – med Frank Hvams ord – ‘en god blanding af skavanker og eventyr’, oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Det bliver et skønt gensyn med mange kendte ansigter som Mia, Pykker, fætter Andreas, nevø Bo, Michael Carøe og mange flere, og som vanligt også med masser af kendisser i gæsteroller. Blandt andre Pilou Asbæk og Ole Bornedal som medlemmer af en filmklub, Natasja Crone og Stéphanie Surrugue, som er med i Mias læseklub, Hanne-Vibeke Holst, der står for et skriveseminar og flere andre.

Ikonisk serie

“Klovn”, som danskerne kunne se første gang i februar 2005 på TV 2 Zulu, er en af de mest ikoniske serier i TV 2-familien og et af TV 2 og Danmarks stærkeste comedybrands.

Den nye sæson otte får premiere søndag 6. juni på TV 2 Play, hvor også de syv foregående sæsoner kan ses. Sæson syv fra 2018 er i øvrigt en af de mest sete serier nogensinde på TV 2 Play.

Se teaseren til den nye sæson nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

TV

Efter fem års pause: Nu vender hun tilbage på tv-skærmen

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Line Baun Danielsen og Simon Egeskov. Foto: Per Arnesen/Discovery Danmark.
Line Baun Danielsen og Simon Egeskov. Foto: Per Arnesen/Discovery Danmark.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Et allerede stjernespækket OL-værtshold oprustes med en garvet studievært, når Line Baun Danielsen efter knap fem års fravær får comeback på skærmen.

Efter næsten fem års pausen fra skærmen er Line Baun Danielsen snart tilbage i sin vante værtsrolle, når hun under De Olympiske Lege i Tokyo skal danne makkerpar med Discoverys egen vært Simon Egeskov under OL-dækningen på discovery+ og Kanal 5. Det oplyser Discovery Networks Danmark i en pressemeddelelse.

Med et CV der tæller jobs som bl.a. tv-vært, journalist, kommunikationsrådgiver, blogger og tidligere ishockeyspiller, kan seerne se frem til en erfaren og rutineret vært, der med sin store sportsviden og tv-vanthed ligeledes selv ser frem til jobbet med stor ære og ydmyghed, og som glæder sig til at vende tilbage til skærmen og ikke mindst sportens verden.

-OL er noget af det største at dække som tv-vært. Jeg har dækket to gange OL før, Barcelona 1992 og Sydney 2000. Der er så meget på spil for atleterne og nationerne – så som sportsjournalist, der stadig elsker sport, forventer jeg topunderholdning, spænding, følelser og selvfølgelig toppræstationer af verdens dygtigste idrætsstjerner, siger Line Baun Danielsen i pressemeddelelsen.

Line: -Jeg kan ikke takke nej til OL

Selvom Line et kort øjeblik var i tvivl om, hvorvidt hun skulle takke ja, blev overvejelserne korte af én simpel årsag.

-Man kan ikke sige nej til at dække OL. Så simpelt er det. Og på en eller anden måde er det en cirkel, der bliver afsluttet i min TV-karriere. Jeg startede på sporten på TV2 for 33 år siden – det her føles så rigtigt og stort. Og selvom jeg har været væk fra TV og ikke mindst sportsjournalistikken i mange år, er det ligesom cirkushesten, der lugter savsmuld. Jeg har sagt ja med både ydmyghed og stolthed, og seerne kan forvente en velforberedt vært med sommerfugle i maven, fortæller Line Baun Danielsen og tilføjer:

-Og ærligt, så er det modigt af Discovery at satse på en snart 60-årig kvindelig vært og matche hende med en 27-årig mandlig vært. En ‘lige højre’ til alderskonventionerne.

Line Baun Danielsen skal danne fast makkerpar med Discoverys egen vært, Simon Egeskov. De bliver primært makkerpar under OL, men seerne kommer også til at se dem i konstellationer med Discoverys andre værter, Mette Cornelius og Zak Egholm, når de dagligt under OL sidder klar på Kanal 5 og discovery+ til at give danskerne det fulde OL-overblik.

Her får de løbende gæster, tidligere atleter og eksperter i studiet og skal sammen guide seerne igennem De Olympiske Lege.

OL-konkurrencerne skydes i gang den 23. juli og slutter den 8. august.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste

Reklame

Tags

juni 2021
M Ti O To F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Populære artikler