Connect with us

Bjert

Ny festival i Bjert byder på stjerner fra ind- og udland

Offentliggjort for

den

En af landets bedste sangskrivere, Julie Maria, lægger vejen forbi festivalen i Bjert. Pressefoto.
En af landets bedste sangskrivere, Julie Maria, lægger vejen forbi festivalen i Bjert. Pressefoto.

Danske og internationale stjerner kommer til en ny festival i Bjert.

Der er lagt op til et brag af en høstfest med musik i verdensklasse, fællesspisning og masser af hygge og gode tilbud, når Bjert Gamle Brugs inviterer til både Høst og Harvest den 16. oktober.

Bjerts nye musikfestival

Harvest er en musikfestival for roots, jazz og americana, som opstod i København i 2020. I år foregår festivalen både i København og i Bjert, hvor Bjert Gamle Brugs sammen med Godset og Jazz i Trekanten har indledt et samarbejde med folkene bag Harvest.

Lørdag den 16. oktober indtager først Katrine Schmidt, derefter Julie Maria og sidst men ikke mindst canadiske Irish Mythen scenen i Vinduet i Bjert Gamle Brugs.

-Vi er både glade og stolte over at blive en del af Harvest, som er et spændende og stærkt nyt tiltag på den danske musik- og festivalscene, og vi syntes, at Vinduet i Bjert Gamle Brugs var det oplagte sted at lægge arrangementet. Det var folkene bag Harvest i København heldigvis helt enige i, siger leder af Godset, Martin Røen.

Høst om dagen og Harvest om aftenen

I forbindelse med Harvest-festivalen om aftenen har Bjert Gamle Brugs valgt at holde Høst i Vinduet og Brugsen om eftermiddagen med live hyggemusik, smagsprøver og masser af gode tilbud på både mad, drikke og brugskunst.

-Når nu vi kan byde på en aften med hele tre fantastiske koncerter, vil vi gerne gøre hele dagen til en fest. Derfor holder vi Høst om eftermiddagen, og inden festen bliver til Harvest om aftenen inviterer vi til fællesspisning. Menuen består af Chili con Carne a la Bjert Gamle Brugs, der selvfølgelig serveres med vores lokale BeansterBakers lækre surdejsbrød, fortæller indehaver af Bjert Gamle Brugs, Martin Gram.

Program

Kl 12-18: Høst med hyggemusik, smagsprøver, gode tilbud i Bjert Gamle Brugs og mad fra Rettrup Kjær Friland.

Kl. 17.30-18.30: Fællesspisning – Chili con Carne eller Chili sin Carne a la Bjert Gamle Brugs med BeansterBaker surdejsbrød. Billetter købes sammen med koncertbilletterne på bjertgamlebrugs.dk.

Kl. 19-23: Harvest
Kl. 19.00: Katrine Schmidt
Kl. 20.30: Julie Maria
Kl. 22.00: Irish Mythen

Billetter, både med og uden spisning, kan købes her.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Reklame

Bjert

Kreativt Trivselsprojekt

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Dialogkort fra trivselspakkerne. Pressefoto.

De sidste par år har bragt forundring og forandring til og for alle.

Derfor er det vigtigt, at man har fokus på mistrivsel, frustrationer og hvilke behov der skal dækkes for, at man kan trives i de nye rammer i et forandret samfund.

-Vi har alle brug for at komme hinanden ved; at være sammen og give mening for andre eller for os selv – især efter Coronakrisen. Mine Kreative TrivselsWorkshops er for alle arbejdspladser, som har lyst til at sætte trivslen på dagsordenen på en lettilgængelig og effektiv måde, siger kunstner, Vibeke Valter Wulff fra Galleri Valter Wulff, i en pressemeddelelse.

Et billede på trivsel

For kunstner, Vibeke Valter Wulff har nedlukning været frustrerende og berigende på samme tid. Hun har investeret i et nyt atelier og her bliver der malet og tænkt kreative tanker. En af Vibekes idéer er et kreativt trivselsprojekt, der er udsprunget af nedlukningen.

En kreativ TrivselsWorkshop bidrager til bedre trivsel for medarbejderne på arbejdspladsen eller for skoleelever, der har brug for at få sat ord på, hvad der er vigtigt for dem for at trives i hverdagen.

-Virksomheder og institutioner har mulighed for at modtage en gratis trivselspakke fra mig som består af kunstneriske dialogkort og en vejledning. Inkluderet i trivselsprojektet er også en to timers workshop, hvor en repræsentant for virksomheden/ institutionen kan deltage og sammen med de øvrige deltagere teste trivselspakken af inden den tages i brug på virksomheden / institutionen. Jeg faciliterer workshoppen og udleverer materialerne. Det er gratis at være med i trivselsprojektet, siger Vibeke Valter Wulff.

-Det er mit bidrag til at gøre noget for at forbedre trivslen. Det var hjerteskærende at være en del af og vidne til den mistrivsel der pludselig blev meget synlig og mærkbar. Jeg har besluttet under nedlukningerne, at jeg VIL være med til at gøre en forskel i forhold til trivslen med det jeg kan. Der er plads til 16 virksomheder fordelt på fire workshops datoer, så det er først til mølle, forklarer kunstner, Vibeke Valter Wulff.

12 offentlige og private arbejdspladser har allerede takket ja og været med til workshops i juni måned. Trivselsværktøjerne bruges i dag i kommuner, virksomheder, foreninger og uddannelsesinstitutioner fordelt over hele landet.

De næste Workshops er i efteråret og til vinter. Se her hvornår…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Reklame

Tags

oktober 2021
M Ti O To F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Populære artikler