Ny direktør i KIF Kolding

Mandag 07. December 2020 16:07 822
Christian Hjermind er ny direktør i KIF Kolding. Foto: KIF Kolding. Christian Hjermind er ny direktør i KIF Kolding. Foto: KIF Kolding.

KIF Kolding har ansat en ny direktør.

Christian Hjermind er ny direktør i KIF Kolding.

Med ansættelsen af den tidligere topspiller Christian Hjermind som ny direktør for KIF Kolding – og med forlængelsen af klubbens nuværende cheftræner, Andreas Toudahls kontrakt for de kommende tre sæsoner sender den nye bestyrelse for KIF Håndbold Elite A/S et signal om, at man har en stærk tro på en fremtid i toppen af dansk klubhåndbold.

Om tiltrædelsen siger formand Gunnar Fogt:

- Som tidligere spiller kender han klubben indefra. Han er tidligere landsholdsspiller, og han har spillet mange år i udlandet, så på den måde kender han håndboldverdenen. Han har i ti år drevet selvstændig virksomhed i Kolding, og han har et stort netværk i byen og området, som han kender indgående, fortæller Gunnar Fogt.

-Jeg har i alle årene haft en tæt forbindelse til håndbolden. Jeg har været formand for eliteudvalget i Dansk Håndbold Forbund, jeg har haft tætte relationer til en række landsholdsspillere og til ledelsen på landsholdet, siger Christian Hjermind og slår fast, at han har en stor passion for håndbolden.

Tags