Ny cheftræner i Kolding Boldklub

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 22 november 2022
Opdateret 22/11/22 20:54
Jes Bekke er ansat som cheftræner for KB's Jyllandsseriehold andethold. Pressefoto.

Kolding Boldklub (KB) har fået ny cheftræner.

Kolding Boldklub vil fortsat være den førende amatørfodboldklub i Kolding Kommune og satser på at forbedre sin position på både senior-og ungdomsfronten.

Derfor opruster byens klub med ansættelsen af Jes Bekke som cheftræner for klubbens Jyllandsseriehold andethold. Jes Bekke, 46-årig tømrer med bopæl tæt på KB’s hjemmebane og med A-licens som fodboldtræner, tiltræder ved årsskiftet, men er allerede i gang med at samle en forstærket trup med udgangspunkt i lokale spillere, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Jes Bekke havde i sin aktive karriere i omegnen af 100 førsteholdskampe i KB, som er hans barndomsklub. Han spillede siden i TSV Nord Harrislee syd for grænsen, i FC Fredericia, hvor han har rekorden i antallet af førsteholdskampe, og i Kolding IF.

Det var også i Kolding IF, han begyndte sin trænerkarriere som spillende assistent. Jes Bekke har siden været træner for Middelfarts 2. divisionshold og FC Sydvest i Tønders 2. divisions- og DS-hold.

Med ansættelsen af Jes Bekke, der har en stor fodboldmæssig indsigt og berøringsflade, vil Kolding Boldklub gå ind i en fremtid, som man tidligere på året også styrkede med ansættelsen af Anders Flaskager som børne- og ungdomsansvarlig.

Med nu flere end 700 medlemmer og hele otte seniorhold er KB blevet styrket i bredden oven på corona-epidemien. Der lægges nu ekstra kræfter i at forbedre de sportslige resultater.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel