Kolding Netavis

Ny burgerrestaurant i Haderslev

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Fra den 1. juli bliver det nemlig muligt at besøge Sunset Boulevard i Haderslev. Pressefoto.

Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Haderslev. Der er et års forbrug af burgere til de første 50 gæster.

Nu er der godt nyt til de burgersultne og sandwichglade folk i Haderslev og omegn.

Fra den 1. juli bliver det nemlig muligt at besøge Sunset Boulevard i Haderslev, når restaurantkæden åbner sin første restaurant i byen.

Både restaurantchef og teamet bag glæder sig til at byde glade gæster velkommen med flere stærke åbningstilbud. Der vil blandt andet være ét års forbrug af burgere til de 50 første gæster på dagen.

Restauranten slår dørene op klokken 10 til nye omgivelser, som er indrettet i et skandinavisk design med danske arkitekttegnede møbler. Restauranten har en stor skøn terrasse, hvor gæsterne kan nyde en flot udsigt mens de spiser.

Glæder sig til åbningen

Restaurantchef Kira Lauridsen og hendes team står klar til, at kunne byde på lækkerier fra Sunset Boulevard til gæsterne:

-Vi glæder os meget til at kunne slå dørene op til vores nye restaurant. Både for dem, som bor i Haderslev og for dem, som er på farten og gerne vil have en frisklavet burger eller sandwich, fortæller Kira Lauridsen i en pressemeddelelse.

Udover et års burgerforbrug til de 50 første gæster byder åbningsdagen også på en gratis børnemenu med sodavand til børn under 12 – ved spisning i restauranten. Derudover vil dagen byde på andre gode tilbud i form af rabatkuponer, som vil blive delt ud på dagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel