Nu starter teaterforeningen ny sæson

Torsdag 05. September 2019 04:07 260

Hvordan ligger det med Kærlighed? – en Knud Pheiffer Cabaret.

Kolding Teaterforening tager hul på sæson 2019-20 tirsdag den 10. september med en Knud Pheiffer-cabaret, ”Hvordan ligger det med Kærlighed?”. Titlen er taget fra en af Pheiffers kendte sange.

Sangene er sat ind i en handling, der binder de enkelte sange sammen. Om handlingen lyder det: ”En stresset og selvisk journalist arbejder hektisk på en artikel om kærlighed, som skal afleveres inden deadline. Men han har et svagt hjerte, som til sidst bukker under for presset. Og svævende mellem liv og død konfronteres han pludselig med alle de kvinder, som har betydet noget for ham. Mor, farmor, ungdomsflirten, konerne... Og på den måde tvinges han til at forsøge at se kærligheden i øjnene. Men lykkes det inden "deadline"?

Susanne Breuning og Rasmus Krogsgaard fortæller historien gennem 20 af Knud Pheiffers mest kendte og elskede sange, som i moderniseret form afspejler kærligheden i 2019 - tilsat mobiler, computere, stress, karriereræs og store verdensledere.”

Breuning og Krogsgaard har selv sat forestillingen i scene. Manuskriptet har Jesper Malmose stået for sammen med Breuning og Krogsgaard.

Forestillingen varer 75 minutter og er uden pause. Forestillingen opføres på Godset klokken 19.30. Billetter kan købes på www.billetten.dk.

Tags