Connect with us

TV

Nu kommer Klovn – sæson 8

Offentliggjort for

den

Klovn sæson 8
I den nye sæson af "Klovn", der har fået overskriften 'Vore bedste år', er alt, som det plejer - og så alligevel ikke. Foto: Per Arnesen/TV 2.
I den nye sæson af "Klovn", der har fået overskriften 'Vore bedste år', er alt, som det plejer - og så alligevel ikke. Foto: Per Arnesen/TV 2.

Den nye sæson af den danske serie “Klovn” har snart premiere.

Hvis du elsker den ikoniske serie “Klovn”, så kan du godt glæde dig. Den ottende sæson af “Klovn” har nemlig snart premiere.

Vore bedste år

I den nye sæson, der har fået overskriften ‘Vore bedste år’, er alt, som det plejer – og så alligevel ikke. For de to herrer er blevet ældre, og den nye sæson er – med Frank Hvams ord – ‘en god blanding af skavanker og eventyr’, oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Det bliver et skønt gensyn med mange kendte ansigter som Mia, Pykker, fætter Andreas, nevø Bo, Michael Carøe og mange flere, og som vanligt også med masser af kendisser i gæsteroller. Blandt andre Pilou Asbæk og Ole Bornedal som medlemmer af en filmklub, Natasja Crone og Stéphanie Surrugue, som er med i Mias læseklub, Hanne-Vibeke Holst, der står for et skriveseminar og flere andre.

Ikonisk serie

“Klovn”, som danskerne kunne se første gang i februar 2005 på TV 2 Zulu, er en af de mest ikoniske serier i TV 2-familien og et af TV 2 og Danmarks stærkeste comedybrands.

Den nye sæson otte får premiere søndag 6. juni på TV 2 Play, hvor også de syv foregående sæsoner kan ses. Sæson syv fra 2018 er i øvrigt en af de mest sete serier nogensinde på TV 2 Play.

Se teaseren til den nye sæson nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

TV

To nye værter til TV2 News

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Josefine Kofoed. Foto: TV2.

I det nye år får TV2 News to nye værter.

TV2 News opruster på værtsfronten og ansætter to nye værter, der begge har en fortid som radioværter. Det drejer sig om den 52-årige Louise Windfeld-Høeberg, der kommer til News pr. 1. januar 2022, og den 35-årige Josefine Kofoed, der begynder på TV 2s nyhedskanal 1. februar 2022.

-Louise Windfeld-Høeberg og Josefine Kofoed er to forskellige værtsprofiler, men de har det til fælles, at de er særdeles stærke værter og dygtige journalister med stor indsigt i danske og internationale samfundsforhold. Det er netop den type medarbejdere, vi allerhelst vil ansætte på TV2 News , siger kanalens chefredaktør, Ask Rostrup, i en pressemeddelelse og fortsætter:

-På News ser vi frem mod store udfordringer i 2022 – herunder at færre ser gammeldags fjernsyn, og at vi skal blive endnu stærkere på streaming og være gearet til den konkurrence, som er på vej fra flere mediehuse. Den situation skal yderligere to stærke journalister være med til at løfte og sammen med det dygtige NEWS-hold omfavne med stor fortælleglæde og med et styrket engagement i dækningen af væsentlige samfundsforhold i hele Danmark.

Omfattende udenrigserfaring

Louise Windfeld-Høeberg er allerede i dag ansat på TV2, nemlig på Nyhedernes udlandsredaktion, hvor hun har arbejdet i to omgange. I det hele taget har udenrigsdækning været kendetegnende for Louise Windfeld-Høeberg, der blev uddannet journalist med praktik på TV2 Nyhederne, og som desuden har gennemført diplomuddannelsen i ulandskundskab ved universitetet i Uppsala, Sverige.

-Jeg brænder for den store verden og glæder mig særligt til at gøre internationale begivenheder relevante og interessante for seerne. TV 2 NEWS har et helt enestående værtskorps, som jeg er stolt over at blive en del af, siger Louise Windfeld-Høeberg.

I ti år fra 1999 til 2009 var Louise Windfeld-Høeberg udstationeret i Zimbabwe og Zambia og arbejdede blandt andet som korrespondent for Weekendavisen og TV2. I et par år derefter var hun udstationeret i Nepal for Weekendavisen.

Herefter skiftede Louise Windfeld-Høeberg til radiomediet og var frem til 2015 vært på Radio24syv-magasinerne ’Datolinjen’ og ’Globus-Kina’. Siden 2015 og frem til 2021, hvor hun vendte tilbage til TV2, var hun på DR Radio og vært på magasinerne ’Afrikanske stemmer’, ’Droner og Kanoner’ og ’Orientering’. Hun er ligeledes forfatter til den politiske thriller ’Iscenesætteren’, der foregår i Zimbabwe.

-TV2 News er en publicistisk højborg

Josefine Kofoed, der er kandidat i statskundskab, kommer til TV2 fra stillingen som pressechef og public affairs-chef hos Norlys. Hun har også tidligere arbejdet med kommunikation og public affairs hos Forsikring og Pension i både Danmark og Bruxelles samt på Christiansborg for Det Konservative Folkeparti.

Mest kendt er Josefine Kofoed dog for jobbet som vært på Radio24syv i årene 2016-2019 – blandt andet på ’Reporterne’, ’55 Minutter’ og ’Søndagspolitikken’ – og som politisk journalist på radiokanalen.

-Der er en god grund til, at danskerne stiller ind på NEWS, når der sker store begivenheder i Danmark eller udlandet. TV2 News er en publicistisk højborg, som er kendt for tårnhøj faglighed og for sine dygtige værter, journalister og redaktører. NEWS evner den svære disciplin både at være relevant, faglig og nærværende, og jeg glæder mig til at blive en del af holdet på News, siger Josefine Kofoed.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

TV

Traditionsrig sportsgalla aflyses

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Jyske Bank Boxen i Herning var senest den spektakulære ramme om årets sportsgalla i januar 2020. Her er det banelandstræner Casper Jørgensen, som netop har modtaget trænerprisen og i tillæg får en krammer af cykelstjernen Lasse Norman Hansen. Foto: Lars Møller/DR.

Det er nu for andet år i træk, at DR’s sportsgalla aflyses på grund af corona-situationen.

Sport 2021 bliver ikke til noget. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Årsagen er de nye tiltag mod spredning af corona. Sport 2021 vil dog på et senere tidspunkt blive afviklet i en eller anden form.

Siden begyndelsen af 00’erne har den årlige hyldest af de største danske idrætspræstationer ellers været afviklet lige efter nytår med op mod 10.000 feststemte tilskuere og en million tv-seere på DR.

Showet er et samarbejde mellem DR, MCH, DIF, Team Danmark og Sport One.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

TV

Finale i aften: Derfor vinder Pernille Blume “Vild med dans”

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Finaleparrene i Vild med dans 2021. Foto: Henrik Ohsten/TV2.

Kun seerne eller fejl på dansegulvet kan snyde svømmeren for sejren, mener Danske Spil.

-Pernille Blume danser bare på et højere niveau end de to andre.

Vurderingen kommer fra Danske Spils oddssætter Mathias Reimer Larsen inden aftenens finale i “Vild med dans”.

Derfor har han også svømmeren og hendes dansemakker, Morten Kjeldgaard, som klare favoritter til at vinde TV2’s fredagsshow.

-Da sæsonen startede, havde vi Lise Rønne og Pernille Blume som favoritter til at gå hele vejen, og det har holdt stik, kan vi se her på finaledagen. Men vi forventer, at Pernille Blume tager sejren, da hun sidste fredag viste, at hun bare er bedre end de andre, siger Mathias Reimer Larsen.

Lise Rønne halser efter

Som konkurrencen er skredet frem, har Pernille Blume og Morten Kjeldgaard overhalet Lise Rønne og Silas Holst på Danske Spils liste over vinderfavoritter. For en uge siden kom Rønne og Holst dog lidt tilbage.

Lise dansede egentlig fremragende, men hun virker til at halse en smule efter de to andre på dommerstemmer, konstaterer Mathias Reimer Larsen.

Derfor er TV-værten tredjefavorit til at tage sejren. Nummer to er Jimilian Ismaili og dansemakkeren Asta Björk.

Sidste fredag lavede Jimilian en del fejl, men vandt dommerstemmer på charmen. Han og Asta har gjort det rigtig godt i de seneste programmer, og de er generelt blev bedre og bedre, som konkurrencen er skredet frem, siger Mathias Reimer Larsen.

Der er odds 1,85 at hente på en “Vild med dans”-sejr til Pernille Blume/Morten Kjeldgaard, mens der er odds 2,75 på Jimilian Ismaili/Asta Björk og 5,50 på Lise Rønne/Silas Holst som vinder.

Der skal ikke mange fejl til

Men alt kan ske, understreger Mathias Reimer Larsen, når seerne skal afgøre konkurrencen, og så kan de mindste fejl på dansegulvet betyde, at stemmerne ikke bliver fordelt, som Danske Spil forventer.

Så sent som for en uge siden var oddsene på Blume og Jimilian således identiske, men to danse ændrede på det. Så der skal ikke mange fejl til, før oddsene kan ændre sig på aftenen, siger oddssætteren.

Dog er det vores vurdering, at der skal gå meget galt på dansegulvet for Pernille og Morten, hvis de ikke skal hive sejren hjem, slutter Mathias Reimer Larsen.

Du kan se finalen i “Vild med dans” fredag aften klokken 20 på TV2.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

TV

Rekord: Så meget støttede danskerne Knæk Cancer med

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Danskerne samlede i alt 169.848.989 kroner ind til Knæk Cancer i løbet af uge 43. Foto: Per Arnesen/TV2.

Igen i år bakkede danskerne stærkt op om Knæk Cancer og samlede i alt 169.848.989 kroner ind i løbet af uge 43. Det er det højeste beløb, der nogensinde er indsamlet til Knæk Cancer.

Opbakningen til Knæk Cancer har for 10. gang været overvældende. Der blev samlet knap 170 millioner kroner ind i en uge, der bød på et kæmpe engagement fra hele Danmark, rørende historier, kreative indsamlinger og ikke mindst oplysning om kræft og forskning.

Indsamlingsbeløbet er det højeste, danskerne nogensinde har givet til Knæk Cancer. Sidste år kunne resultatet på ’Knæk Cancer Live’-aftenen opgøres til 139 millioner kroner, mens den hidtidige rekord på 163 millioner kroner stammer fra 2016. Det oplyser TV2 i en pressemeddelelse.

Indtil nu har i alt 354 projekter inden for forskning, patientstøtte og forebyggelse modtaget penge fra Knæk Cancer. Og over 40 projekter bliver sat i gang nu, hvor pengene fra indsamlingen i år bliver fordelt.

Hos Kræftens Bekæmpelse er der begejstring og glæde over endnu en gang at mærke den enorme opbakning til kræftsagen og Knæk Cancer.

-Det er så fantastisk – jeg kan næsten ikke finde ord. Jeg er dybt taknemmelig og rørt over det fantastiske engagement, danskerne igen i år har vist under Knæk Cancer – både økonomisk og menneskeligt. Det er imponerende, hvordan kreativiteten blomstrer, og hele landet står sammen. Det er Danmark, når vi er bedst, siger Jesper Fisker, administrerende direktør i Kræftens Bekæmpelse.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

TV

Her er den nye Premier League-vært

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Signe Amtoft
Signe Amtoft bliver vært på Premier League på Viaplay. Foto: Paul Venn/Nent Group.

TV3 Sport udvider holdet af værter på Premier League-dækningen på Viaplay, TV3-kanalerne og Xee.

Det sker fra næste måned, hvor 29-årige Signe Amtoft bliver nyt ansigt på det i forvejen stærke værtshold med Helle Smidstrup og Peter Grønborg. Signe Amtofts første opgave bliver den 7. november på Viaplay og Xee, hvor opgørene Everton-Tottenham og West Ham-Liverpool er på programmet.

Med Signe Amtoft på skærmen får seerne en vært, som er både bidt af og forelsket i engelsk fodbold og fodboldkultur, som hun har fulgt med stor passion i de seneste år.

Signe Amtoft tilgår rollen som Premier League-vært med en bred værtserfaring og med en forkærlighed for fodbold og alle sportens tilhørende facetter.

Sådan blomstrede kærligheden til Premier League

Premier League-kærligheden blomstrede for nogle år tilbage med en engelsk ekskæreste, der så tæt på alle engelske fodboldkampe på tv. Derfra blev engelsk fodbold en fast bestanddel af Signes hverdag.

-Jeg kommer oprindeligt fra en ishockeyfamilie, så fodbold – mere specifikt den engelske – er for mig et område, jeg selv har kunne udforske og nørde som voksen uden indblanding fra andre. Jeg elsker alt fra suset ved det smukke indlæg, der resulterer i det afgørende mål hen over følelserne, når en spiller vender hjem til sin barndomsklub, til de absurde maskotter, jeg ikke helt forstår. Jeg elsker det hele, og det er med ærefrygt jeg har takket ja til at bruge min værtsfaglighed til at dele dén begejstring med seerne, nye som gamle, siger Signe Amtoft i en pressemeddelelse.

Signe Amtoft flankeres bl.a. af Viaplays faste Premier League-eksperter som Jan Mølby, Peter Kjær, Jesper Grønkjær, Martin Jørgensen og Allan Kuhn.

Som vært har hun erfaring fra stort set alle DR’s radiokanaler, hvor hun bl.a. lavede Touren på P3. Hun var tv-vært på de første sæsoner, da eSuperligaen blev vist på dansk tv, og hun har senest arbejdet som forfatter, manuskriptforfatter og podcastvært.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tags

januar 2022
M Ti O To F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Populære artikler