Kolding Netavis

Nu kommer Klovn – sæson 8

I den nye sæson af "Klovn", der har fået overskriften 'Vore bedste år', er alt, som det plejer - og så alligevel ikke. Foto: Per Arnesen/TV 2.

Den nye sæson af den danske serie “Klovn” har snart premiere.

Hvis du elsker den ikoniske serie “Klovn”, så kan du godt glæde dig. Den ottende sæson af “Klovn” har nemlig snart premiere.

Vore bedste år

I den nye sæson, der har fået overskriften ‘Vore bedste år’, er alt, som det plejer – og så alligevel ikke. For de to herrer er blevet ældre, og den nye sæson er – med Frank Hvams ord – ‘en god blanding af skavanker og eventyr’, oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Det bliver et skønt gensyn med mange kendte ansigter som Mia, Pykker, fætter Andreas, nevø Bo, Michael Carøe og mange flere, og som vanligt også med masser af kendisser i gæsteroller. Blandt andre Pilou Asbæk og Ole Bornedal som medlemmer af en filmklub, Natasja Crone og Stéphanie Surrugue, som er med i Mias læseklub, Hanne-Vibeke Holst, der står for et skriveseminar og flere andre.

Ikonisk serie

“Klovn”, som danskerne kunne se første gang i februar 2005 på TV 2 Zulu, er en af de mest ikoniske serier i TV 2-familien og et af TV 2 og Danmarks stærkeste comedybrands.

Den nye sæson otte får premiere søndag 6. juni på TV 2 Play, hvor også de syv foregående sæsoner kan ses. Sæson syv fra 2018 er i øvrigt en af de mest sete serier nogensinde på TV 2 Play.

Se teaseren til den nye sæson nedenunder…

Tagget med:
Del denne artikel