Nu kan du snart hoppe i trampolinpark igen

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

Xjump i Kolding gik i december konkurs. Nu er trampolinparken overtaget af tre initiativtagere.

Jump’it ApS har overtaget Xjumps trampolinpark på C. F. Tietgens Vej i Kolding. Xjump i Kolding gik konkurs i december måned.

Bag Jump’it står Peter Bille, Bitten Martens og Claus Rasmussen, der har kendt hinanden i de sidste 20 år. De tre havde længe været på jagt efter egnede lokaler til Jump’it trampolinpark i Jylland, hvilket dog ikke havde været så nemt at finde. Da muligheden for at overtage parken bød sig, var de ikke længe om at slå til. Hele processen fra Xjumps annoncerede deres konkurs tilbage i december måned til det hele var på plads, er sket på mindre end tre uger.

– Vi er utrolig glade for, at vi havde muligheden for at overtage lokalerne i Kolding og den 2800 m2 store fantastiske trampolinpark, der ligger på C. F. Tietgens Vej 10 i Kolding, siger den ene af de tre personer bag Jump’it, Claus Rasmussen, i en pressemeddelelse.

– Da vi har overtaget en eksisterende trampolinpark – i fin stand -­ vil trampolinaktiviteterne i starten stort set være som tidligere, men der vil hen over foråret og sommeren komme mange flere nye spændende tiltag i parken i forbindelse med transformeringen til Jump’it, som er et nyudviklet spændende koncept med masser af spræl i. Hvad det er, vil vi dog ikke lufte endnu, men det bliver vildt, siger Claus Rasmussen.

Åbner formentlig inden vinterferien

Der er dog en del arbejde, der skal laves inden parken igen kan åbne.

– Vi arbejder på højtryk for at gøre parken klar og toptrimmet med forventet åbning i starten af februar og meget gerne inden vinterferien, så alle trampolinelskende jumpere får mulighed for at dyrke noget aktiv motion i deres ferie, siger Claus Rasmussen.

– Sikkerhed vil altid være højt prioriteret i Jump’it, hvorfor vi også er i gang med at uddanne vores personale til at kunne varetage vores høje krav. Men der skal selvfølgelig også være plads til masser af sjov og leg sammen med sine venner og familie, og det bliver der rig mulighed for, lover Claus Rasmussen.

Man kan på  Jump’its website og deres Facebook-­side blandt andet følge med i, hvornår dørene slås op for Jump’it Koldings trampolinpark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel