Emmet’s Flying Adventure

Nu åbner Legoland ny forlystelse

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 15 maj 2021
Opdateret 15/05/21 8:26
Emmet’s Flying Adventure. Foto: Legoland.

Forlystelsen skulle have været åbnet ved sæsonåbningen sidste år. Men nu står den klar til åbning.

Legoland åbner fredag den 21. maj klokken 11 en helt ny forlystelse. Det er rent faktisk et helt nyt land – The Lego Movie World.

Det skulle have været åbnet ved sæsonåbningen i 2020, men coronakrisen kom i vejen.

Men nu åbner det nye land.

Skandinaviens første “flying theater”

Man kommer ikke til at sidde stille foran den gigantiske skærm, når Legoland bliver den første forlystelsespark i Skandinavien, som får en flying theater forlystelse.

I ’Emmet’s Flying Adventure – Masters of Flight’ svæver gæsterne rundt i Emmets sofa, mens de oplever en medrivende film på en kæmpestor 180 grader kuppelskærm, der matcher sofaens bevægelser. Man vil også mærke vind i håret, se tåge omkring en og blive udsat for forskellige dufte i luften udervejs.

-Den store skærm og bevægelserne gør, at man oplever det som at flyve inde i filmen, og blive draget ind i Lego Movie universet, siger direktør Christian Woller i en pressemeddelelse.

På flyveturen kan gæsterne blandt andet se frem til at komme en tur op i rummet, flyve forbi pirater og opleve nogle af de kendte områder fra Lego-filmene.

Flyv rundt i 14 meters højde

En anden højtflyvende nyhed henvender sig til de lidt større børn og de voksne legebørn. I ’Apocalypseburg Sky Battle’ skal de styre deres eget fly og selv bestemme, hvor meget flyet skal rotere.

-Der kommer fart på, og man godt kan nå at blive lidt rundtosset, inden man lander med flyet igen. Så man skal helst ikke være alt for bange for at få hovedet nedad, siger Christian Woller.

Foto: Legoland.

Sjov for hele familien

Der bliver også mulighed for at nyde udsigten fra et droptårn, der bygger på Unikitty karakteren. Her venter et 12 meter højt tårn, hvor det går op og ned med masser af sus i maven undervejs.

En anden central del af området bliver et 10 meter højt legetårn udformet som Lego-film karakteren Bennys rumskib med mulighed for masser af fysisk leg.

Du kan opleve The Lego Movie World fra fredag den 21. maj klokken 11 i Legoland i Billund.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel