Kolding Netavis

Nicolas Pedersen fik sin revanche som U25-mester

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Vinderne af U25. Fra venstre Anne-Kristine Rie Truelsen (sølv), Nicolas Pedersen (guld) og Bendikte Rie Truelsen (bronze). Pressefoto.

Maria Barnewitz Schou genvandt U21-mesterskabet. Svære runder for de unge ryttere.

Det var favoritterne, der vandt i 21 og U25 ved mesterskabsstævnet hos Absolute Horses på
tre overbevisende nul-runder. Der var ingen tvivl om, hvem der skulle have guldmedaljen i Clemens og Springforeningen Danmarks Agria-DRF-mesterskab for U25 ved stævnet hos Absolute Horses på Tågerup i Sommersted.

Nicolas Pedersen på Tailormades Dirados Boy fik revanche for mesterskabet i fjor, hvor et stop i sidste finalerunde kostede ham guldet, så han måtte nøjes med sølv.

De to finalerunder var svære for rytterne. Kun tre kom fejlfrit gennem første runde, og i den anden blev det også kun til tre.

Anne-Kristine Rie Truelsen på Cosma Shiva var som Nicolas fejlfri i begge finalerunder, men havde 3,44 fejl med fra to nedrivninger men hurtig tid i den indledende runde. Hun formåede at avancere fra 11. pladsen til andenpladsen.

Bronzemedaljen gik til hendes tvillingesøster Benedikte Rie Truelsen på Cassina, som havde en nedrivning i begge finalerunder. Hun vandt i fjor.

Fjerdepladsen gik til Michelle Lassen på Zocker, der også var fejlfri i anden runde, mens hun havde fem fejl i første. Nummer fem blev Frederikke Svendgaard på Bøgegårdens Christiano, der havde en nedrivning i begge finalerunder.

Sikker sejr

Vinderen af Schou Agria DRF-mesterskabet for U21 hedder igen Maria Barnewitz Schou på Serena. Hun endte samlet med en fejl – en tidsfejl i anden finalerunde ved DM-stævnet hos Absolute Horses. Og den havde hun rigeligt råd til.

Sølvmedaljen gik til Maria Nørregaard Langhoff på Diarada S. Hun lå på en sjetteplads inden finalen, men rykkede op på andenpladsen med to fejlfrie runder. Hun var den eneste, der var fejlfri på tiden i anden finalerunde.

Caroline Rehoff Pedersen på Chacciency fik bronzemedalje. Hun have en fejlfri første runde, men en nedrivning i anden runde.

På fjerdepladsen kom Rie Rose Lindegren Roed på Newcomer og på femtepladsen Signe Voldgaard Hansen på Lugana.

Seks fejlfrie

I første finalerunde var seks af de 14 ryttere fejlfrie, men der var også mange fejl.
Gabrielle Strigel på Kan Fly, der lå som nummer to, fik to stop og udgik, og Emilie Mosegaard Christiansen på Syvhøjegaards Enzo, der lå som nummer tre, fik to nedslag og endte med en tidsfejl i anden runde på sjettepladsen.

Tidsfejl dominerende i det hele taget anden runde, hvor tiden på 66 sekunder kun blev klaret af en.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel