Nicolai åbner snart igen

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 2 juni 2020
Opdateret 02/06/20 3:26
Tirsdag den 9. juni åbner Nicolai igen dørene. Foto: Nicolai.

Nu kan Nicolai atter åbne døren for gæster og foreninger.

Efter tre lange måneder uden aktiviteter, slår Nicolai igen dørene op tirsdag den 9. juni. Så kan man opleve unikke udstillinger i Nicolai Kunst & Design, foreningerne kan gøre brug af lokalerne i komplekset, Bygning 5s brugere kan arbejde på deres projekter, og receptionen i Nicolai Kultur er klar til at tage imod alle med et stort smil.

Allerede tirsdag den 2. juni er medarbejderne på kontoret hos Nicolai Kultur på deres plads og klar til at tage imod henvendelser og spørgsmål og sparring inden for normal åbningstid.

– Vi glæder os rigtig meget til at få besøg af alle vores brugere igen og til der kommer til at summe af liv, musik og kunst i lokalerne, siger leder af Nicolai Kultur, Mette Strømgaard Dalby i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Alle lokaler er blevet udstyret med håndsprit og nye retningsliner for brug, så selv om det er en ny virkelighed, kan vi åbne dørene, og det er det vigtigste. Derudover står alle medarbejdere klar til at hjælpe og svare på spørgsmål, hvis der skulle opstå tvivl om de nye retningsliner.

Det eneste hus i komplekset, der endnu ikke kan åbne er Nicolai for børn, da det kategoriseres som et legeland og derfor er lukket ved lov.

– Desværre kommer Nicolai for børn ikke med i denne omgang, men vi åbner, så snart vi kan, og vi vil rigtig gerne have åbent i sommerferien, hvor vi ved, at der er mange børnefamilier hjemme, men det skal også være trygt og sikkert at komme i huset, siger Mette Strømgaard Dalby.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.