Mursten for millioner: Her er det dyreste hus her i området

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 19 juli 2021
Opdateret 19/07/21 5:42
Foto: Lilienhoff.

Uanset, hvor du befinder dig henne i kongedømmet fra provins til storby, så er der som regel et hus i nabolaget, hvor man ved, at der skal langt flere kroner og øre til, end hvad en gennemsnitlig pengepung kan magte.

I hvert fald skal der i langt de fleste områder af landet betales rigtig mange millioner kroner for at købe det dyreste hus, der netop nu er til salg i landsdelen. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Faktisk skal der nogle steder mere end 50 millioner kroner til, hvis der er dig, der vil sikre dig nøglen til nabolagets mest eksklusive adresse – nogle steder skal der dog langt mindre til, og helt ned til blot 5,6 millioner kroner kan også gøre det.

Sydjylland

Foto: Lilienhoff.

Den dyreste villa i det sydjyske er ikke bare det mest bekostelige hus i landsdelen, men i hele Jylland – med længder foran de andre.

49,5 millioner kroner er nemlig det beløb, som den næsten 700 kvadratmeter store luksusvilla, der ligger ud til Vejle Fjord, er på markedet for.

Med det luksuriøse hus følger blandt andet en hjemmebiograf med plads til 12 personer og selvfølgelig havudsigt.

Se huset her…

Fyn

Foto: Unni Estates.

Den godslignede pragtejendom Rosenkilde udenfor Middelfart har lige nu det højeste priskilt for de udbudte villaer på Fyn.

Modsat sine noget ældre åndsfædre; Fyns mange historiske godser og herregårde, er liebhaverhjemmet af nyere dato, det er nemlig opført i 2009.

Noget der blandt andet afspejles i de luksuriøse træk gennem alle 775 kvadratmeter bolig og en parkeringskælder med plads til flere biler.

Prisen for det hele ligger på 42 millioner kroner.

Se huset her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel