Mordsigtet: 33-årig mor knivdræbte søn inden brand

112
Søndag 14. Marts 2021 11:16 12656
Foto: BlumePress. Foto: BlumePress.

Kvinden er blevet fængslet "in absentia".

En 33-årig mor, der boede sammen med sin seksårige søn i den lejlighed på Violvej i Kolding, der brændte sent lørdag eftermiddag, er blevet fængslet "in absentia". Det skyldes, at kvinden er i kritisk tilstand efter de skader, hun pådrog sig i forbindelse med branden. Kvinden var derfor ikke selv tilstede ved søndagens grundlovsforhør ved Retten i Kolding.

Kvinden er sigtet for, at have knivdræbt sin seksårige søn og efterfølgende at have sat ild til lejligheden, skriver BT.

- Knivdrabet er sket forud for det tidspunkt, vi får anmeldelsen, så det er klart, at der har været retsmedicinere og læger til at undersøge den dræbte og den sigtede, fortæller anklager ved Sydøstjyllands Politi, Tobias Engby, til BT.

Da kvinden ikke var tilstede ved grundlovsforhøret vides det heller ikke, hvordan hun stiller sig til sigtelsen.

Branden brød ud klokken 16.55 lørdag eftermiddag i kvindens lejlighed i etageejendommen på Violvej i Kolding. En tyk grå røg væltede ud fra lejligheden. Trekantbrand fik på ret kort tid slukket ilden. En person blev reddet ud af lejligheden, kunne Kolding Netavis fortælle lørdag. Og det har været den 33-årige kvinde.

Der var fire ambulancer på stedet og et stort opbud af politi. Trekantbrand var der også med flere brandbiler samt stigevognen, som også kom i brug.

Hele aftenen og natten undersøgte kriminalteknikere stedet.

Og søndag kort før klokken 10 oplyste Sydøstjyllands Politi, at en 33-årig mor var blevet sigtet for manddrab på hendes seksårige søn. Han døde inden branden.

Læs også:

Ild i lejlighed: En eller flere personer reddet ud
Politiet sparsomme med oplysninger om brand
Ild i lejlighed: Politiet udtaler sig senere i dag
Mindes knivdræbt dreng: Blomster og tegninger pryder indgang

Tags