Mød forfatter Sara Bouchet

Mandag 11. November 2019 15:49 181
Forfatter Sara Bouchet står for det litterære indslag. Foto: LES KANER. Forfatter Sara Bouchet står for det litterære indslag. Foto: LES KANER.

Julen nærmer sig, og Litteratur6000 afholder sit årlige julearrangement på Kolding Bibliotek.

I år er det forfatter Sara Bouchet som står for det litterære indslag. Hun vil fortælle om sit forfatterskab, der indledtes i 2016, da hun udgav debutromanen "Hjem", som hun vandt en flygtningeromankonkurrence med. Siden da er der kommet yderligere to romaner fra hendes hånd, Savas vidner i 2018 og Min mands elskerinde i 2019. Alle romanerne er blevet taget godt imod af anmelderne, og Sara Bouchet har netop modtaget Karin Michaëlis Prisen for "Min mands elskerinde".

Sara Bouchet vil fortælle om de to seneste romaner. Savas vidner er en psykologisk thriller om kærlighed og dæmoner, om middelalderens hekseprocesser og om den kampplads som familien kan være. Romanen fra i år, Min mands elskerinde, er en roman om fortrængte minder, dystre hemmeligheder, skjult begær og et uventet lys i mørket. I det hele taget er det familien og dens skjulte dagsordener som er omdrejningspunktet i Sara Bouchets forfatterskab.

Sara Bouchet er dansk-fransk forfatter, født 1980 og cand.mag. i litteraturhistorie. Hun har arbejdet med kommunikation, været professionel danser i USA og senest leder af Johs. V. Jensen Museet i Farsø. I dag lever hun af at være forfatter og foredragsholder. I forbindelse med foredraget er der julehygge med gløgg, kager og juleknas.

Arrangementet finder sted torsdag den 28. november kl. 18.30 på Kolding Bibliotek. Det koster 90 kroner at deltage i arrangementet, men hvis man er medlem af Litteratur600, koster det kun 60 kroner. Billetter købes via www.litteratur6000kolding.dk.

Tags