Kolding Netavis

Mangler du et sted til det kommende kursus? Overvej gode kursusfaciliteter nær Middelfart

Betalt indhold
Betalt indhold
Foto: Dylan Gillis/Unsplash (Modelfoto)

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

I en virksomhed er det meget vigtigt, at sammenholdet mellem medarbejdere og arbejdsgivere fungere godt, og til dette kan et kursus være et godt element til, at styrke dette sammenhold.

Ønsker du derfor at arrangere et kursus uden at skulle køre Danmark tyndt, og ønsker du ligeledes at finde et sted, hvor der er mulighed for overnatning, god mad, god service og omgivelser, som er smukke, findes der heldigvis mange gode løsninger.

Befinder du eller din virksomhed dig i Kolding, kan du nemlig nemt og enkelt finde fantastiske kursusfaciliteter nær Middelfart.

Her finder du gode kursusfaciliteter

Blandt kursusfaciliteter nær Middelfart, kan du opleve kursus- og oplevelsescenter Houens Odde, der er beliggende i bøgeskov og omkranset af vand. En placering, som er meget indbydende til et hyggeligt og godt kursus, hvor der er mulighed for mange forskellige slags ophold, uanset årstid samt vind og vejr.

Placeringen danner altså rammer for perfekte kursusfaciliteter nær Middelfart, hvor den unikke natur og dertilhørende lokaler giver gode forudsætninger for en god oplevelse.

Stensgaarden

Ved Houens Odde kan du opleve gode kursusfaciliteter ved Stensgaarden, hvor der er mulighed for at benytte konferencerum, kursuslokaler, grupperum, lounge, biograf, spisesal og gode overnatningsmuligheder. Til et godt kursusophold, behøves der selvfølgelig god mad og gode mellemmåltider, hvilket der også tilbydes i stor stil ved disse kursusfaciliteter nær Middelfart.

Dertil er der selvfølgelig mulighed for at have kursusfaciliteterne for sig selv, hvilket ligeledes er et stort must, for at opnå den gode koncentration ved eventuelle teambuilding sessioner.

Samtidig kan du og din virksomhed benytte udendørsarealer til et foredrag eller andre møder, da der ved Stensgaarden også findes en amfiscene i haven. Ved indendørs arrangementer kan naturen dog stadig nydes, da bygningen har store og flotte panoramavinduer ud til den smukke natur.

Gilwel-hytterne

Ligesom Stensgaardens unikke og fine placering tilbydes der også gode kursusfaciliteter ved stedets Gilwel-hytterne, der er stråtækte og træbeklædte bygninger. Hytterne har alle de nødvendige og tekniske kursusfaciliteter, der behøves for at du og din virksomhed kan udføre et nemt og godt kursus.

Hytterne har ligeledes historiske rammer, som kan skabe en unik oplevelse for arbejdsgivere og medarbejdere, hvilket kan være medskabende til en tryg og hyggelig stemning. Samtidig er der mulighed for overnatning af op til 68 personer, mens der også er mulighed for at benytte hytternes mange gruppe- og plenumrum.

Derudover er der mulighed for at benytte naturen og skoven omkring, til gode og sjove teambuilding lege der blot styrker sammenholdet i en virksomhed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel