Mand i kajak fik det dårligt og faldt i fjorden

Søndag 07. April 2019 13:15 1577
Manden var reddet op af fjorden, da redningsmandskabet nåede frem. Foto: Elo Christoffersen. Manden var reddet op af fjorden, da redningsmandskabet nåede frem. Foto: Elo Christoffersen.

Manden var reddet i land, da ambulance og politi nåede frem.

En mand fik det søndag kort før middag dårligt, da han sejlede rundt i en kajak på Kolding Fjord. Manden faldt i vandet ud for Rebæk Strand.

En årvågen borger inde på stranden handlede resolut. Manden tog ud på sit padleboard og fik manden reddet ind på land, oplyste en betjent fra Sydøstjyllands Politi til Kolding Netavis på uheldsstedet.

Trekantbrand station Kolding kom til stedet med brandbil og båd, men den fik de ikke brug for. Desuden var en redningshelikopter også sendt i luften over Kolding Fjord. En ambulance og lægebil var i øvrigt også på stedet.

Manden, der efter betjentens udsagn havde det ret dårligt, blev kørt væk i en ambulance:

- Men han har efter behandling allerede fået det bedre, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz, til Kolding Netavis.

Men inden ambulancen kunne køre fra stedet, måtte flere personer på stedet - inklusiv netavisens udsendte - give et skub, så ambulancen kunne komme ud af den bløde jord.

Se billederne længere nede på siden...

Tags