Mand i 40’erne vandt 13 millioner i Lotto – på toilettet

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Danske Spil (Arkivfoto)

For en jysk mand i 40´erne blev en tur på toilettet til en noget chokerende omgang, som han garanteret sent vil glemme.

-Jeg havde godt læst, at der var en fra vores område, der havde vundet i Lotto. Så jeg tjekkede min mail for at se, om det var mig. Men det var det ikke, og så tænkte jeg ikke mere over det, fortæller den nybagte mangemillionær fra Region Syddanmark, der ønsker at være anonym.

Senere på dagen, på et lettere ubelejligt tidspunkt, ringer hans telefon.

-Jeg bliver ringet op, faktisk mens jeg sidder på toilettet. Først præsenterer han sig, men uden at jeg lige hører, hvem han er. Han spørger, om jeg har tjekket min spil-konto, og jeg siger nej, det har jeg ikke, og så siger han så, at jeg har vundet 13 millioner kroner. Så bliver man jo lidt befippet.

Manden fik hurtigt fremstammet, at det var et dårligt tidspunkt, og om han ikke kunne ringe tilbage lidt senere.

-Jeg bliver så færdig, og kommer ud. Og min kone kan jo godt se på mig, at jeg ser helt forkert ud i hovedet, griner manden.

Og det plejer han trods alt ikke at gøre efter en tur på toilettet, fortæller han.

-Så hun spørger, hvad der er sket, og jeg fortæller det. Jeg taler så igen med samme mand, som guider mig frem til, at jeg ser tallet 13.000.060 stå sort på hvidt på min spilkonto. Det var surrealistisk. Man bliver jo helt ved siden af sig selv.

Stort held bliver til afbetalt gæld

Med guld på kontoen, et aftaget chok og god tid til at tænkte sig om, er manden langsomt begyndt at forstille sig, hvad pengene skal bruges på.

-Det er nu stille og roligt begyndt at gå op for en, at det faktisk er sket. Vi vil gerne betale vores gæld ud som det første, og måske købe et sommerhus. Vi vil forsætte med at arbejde, men måske holde noget mere ferie, fortæller sønderjyden med stor fornøjelse i stemmen.

Han fortæller, at en bekendt før har vundet et stort millionbeløb. Og derfor går han meget op i at holde hovedet koldt, når det gælder fordelingen af millionerne.

-Det er dæleme mange penge. Det kan fjerne en masse bekymringer. Det føltes rigtig godt. Men vi er en familie med benene på jorden, og vi mangler ikke noget i forvejen. Det er ikke sådan, at jeg tænker, at jeg skal have et Rolex ur, fortæller han med et smil.

Selvom titlen som millionær fjerner mange bekymringer, fyldes hovedet af overvejelser omkring de mange penge. Derfor har også denne nybagte millionær valgt at tage imod Danske Spils millionærrådgivning.

-Jeg spekulerer stadig meget på, hvordan jeg får brugt pengene fornuftigt, og hvordan vi får mest ud af dem. Derfor ser vi frem til at få snakket med millionærrådgiveren, slutter han af.

Danske Spil er altid i kontakt med heldige kunder, når de vinder store beløb, og tilbyder dem såkaldt millionærrådgivning. Her taler en særligt uddannet Danske Spil-ansat, som er statsautoriseret revisor, med vinderen om, hvordan man kan forholde sig og administrere en stor gevinst.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel