Connect with us

112

Mand forsvundet med 8-årig datter: Er måske søgt mod Kolding

Offentliggjort for

den

Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

En mand er forsvundet sammen med sin 8-årige datter fra Roskilde efter samvær. Han er muligvis søgt mod Kolding.

En 32-årig mand og hans 8-årige datter har begge været forsvundet siden samvær lørdag i Roskilde. Efter samværet er datteren er ikke afleveret til moderen, som har den fulde forældremyndighed, hvorfor den 32-årige mistænkes for unddragelse af forældremyndigheden.

Far og datter blev sidst set i området ved hovedbiblioteket i Roskilde, Dronning Margrethes Vej 14 i Roskilde, kl. ca. 11.30 i forbindelse med det overvågede samvær, inden de i fællesskab forlod området.

Den 32-årige far er nu mistænkt for unddragelse af forældremyndigheden, idet datteren ikke er blevet afleveret lørdag eftermiddag som aftalt til moderen, der har den fulde forældremyndighed over barnet.

Midt- og Vestsjællands Politi ønsker derfor at komme i kontakt med personer, der lørdag har set far og datter sammen f.eks. i området ved biblioteket, i midten af Roskilde by eller måske sætte sig ind i et køretøj.

Den 32-årige far og hans 8-årige datter har været eftersøgt siden i går af politiet, der ikke ved, hvor de opholder sig og kan have en frygt for, at barnet tilbageholdes mod sin vilje eller er på vej ud af Danmark.

Signalementer af de efterlyste

Faderen hedder Mathias og beskrives som: mand, lys i huden, 32 år, 197 cm høj, almindelig af bygning, veltrænet, mørkt fuldskæg, langt mørkt hår i hestehale samlet i knold i nakken.

Lørdag var han iført blå jakke med vandret, sort stribe foran, sorte arbejdsbukser og sorte sko. Han er måske kørende i en mørkeblå Ford Mondeo stationcar med nummerpladen BA15406.

Den 32-årig kan måske søge mod Kolding-området, som han har en relation til.

Den 8-årige datter hedder Malua og beskrives som: pige, lys i huden, 8 år, ca. 140 cm høj, almindelig af bygning, langt lyst hår, iført en rød nissehue, mørkrød juletrøje med snefnug og julehjerter, blå jeans, lys jule-nederdel, mørke vinterstøvler med lilla snørebånd og en lyseblå jakke med Elsa/Anna (Frost-motiver) og medbringende en lyserød kaninbamse med grøn striktrøje.

Oplysninger i sagen kan gives til Midt- & Vestsjællands Politi på 114.

OPDATERING

Den otteårige pige, som Midt- og Vestsjællands Politi har haft efterlyst siden 5. december, er nu igen forenet med sin mor og har det godt. Faderen har 9. januar 2022 afleveret pigen hos noget familie på Sydsjælland. Faderen er fortsat efterlyst.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

112

Brand påsat: 53-årig mand sigtet og varetægtsfængslet

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Ilden havde godt fat i rækkehusene. Foto: BlumePress.

Torsdag blev manden varetægtsfængslet.

Branden i Sønder Stenderup onsdag aften var påsat. En 53-årig mand blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for brandstiftelse. Manden skal være fængslet frem til den 7. februar.

Branden startede onsdag aften klokken 18.12. Ilden var så voldsom, at den bredte sig til to rækkehuse, der har relation bostedet Stentoft.

Der skete store skader på de to rækkehuse, som ligger i midten af i alt fire rækkehuse. Det ene af rækkehusene var allerede onsdag aften udbrændt.

Heldigvis kom ingen personer noget til ved branden.

Se billederne nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

112

Voldsom brand i to rækkehuse: Det ene er udbrændt

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Ilden har godt fat. Foto: BlumePress.

Kort efter klokken 18 onsdag aften startede en brand, der har spredt sig til to rækkehuse. Det ene af husene er nedbrændt.

Onsdag aften ved 18.10-tiden udbrød der brand i et rækkehus på Stenderupvej i Sønder Stenderup, øst for Kolding.

Branden er ret voldsom. Der er fire huse og det er de to midterste rækkehuse, som der er gået ild i.

Taget er brændt væk på de to huse. Det ene af rækkehusene er allerede udbrændt, fortæller netavisens fotograf, der har været på brandstedet.

Trekantbrand er ved 20-tiden fortsat i gang med slukningsarbejdet. Det er endnu uvist, hvornår branden er slukket.

Brandårsagen er endnu ukendt. Der skulle ikke være nogen personer, som er kommet noget til

Se billederne nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

112

Brændt inde i campingvogn: Nu er manden identificeret

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Litaueren indebrændte i campingvognen. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Tidligt om morgenen den 27. december brændte en person inde i en campingvogn. Nu er manden identificeret.

En campingvogn brød tidligt om morgenen den 27. december i brand på en mark på Merkurvej i Kolding.

En person indebrændte i campingvognen. Nu er personen identificeret via DNA. Der er tale om en 49-årig mand fra Litauen, der kom til Danmark for flere år siden med sin hustru for at arbejde, oplyser efterforskningsleder Torben Simonsen fra Sydøstjyllands Politi, til jv.dk.

De boede dog ikke sammen. Hustruen er ikke under mistanke i sagen. I følge politiet er der tale om en ulykke. Det vides dog ikke, hvorfor campingvognen brød i brand.

Den afdøde 49-årige mand havde ikke fået lov til, at stille campingvognen op og bo i den af ejeren af grunden. Ejeren vidste nemlig slet ikke, at der var en campingvogn og en beboer på grunden, skriver jv.dk.

Litaueren døde af kulilteforgiftning og brandskader.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

112

Mand onanerede foran togpassagerer

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Manden er blevet siget for blufærdighedskrænkelse.

Sydøstjyllands Politi har lørdag sigtet en 46-årig mand for blufærdighedskrænkelse.

-Manden onanerede foran togpassagerer i et tog på banegården i Kolding, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Mads Flansmose, til Kolding Netavis.

Politiet blev tilkaldt kort før klokken 09 lørdag og sigtede manden for blufærdighedskrænkelse.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

112

Dømt: Stjålne hævekort blev brugt i Koldings butikker

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Der blev hævet kontanter i hæveautomater, ligesom hævekortene også blev brugt til at købe varer i butikker i Kolding. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

En 22-årig mand dømt for tricktyveri og databedrageri af ældre kvinder.

En 22-årig mand fra Østjylland er ved retten i Kolding idømt en fængselsstraf på 1 år og 3 måneder for tricktyveri og databedrageri begået mod flere ældre kvinder i Kolding, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Den 22-årige er blandt andet dømt for sammen med flere medgerningsmænd at have ringet til flere ældre kvinder og udgivet sig for at være fra banken.

Kvinderne blev fortalt, at deres hævekort var ved at blive misbrugt, og at der derfor ville komme en medarbejder fra banken og afhente kortet. Kvinderne blev samtidig bedt om at udlevere koden til hævekortet. Efterfølgende blev der hævet kontanter i hæveautomater, ligesom hævekortene også blev brugt til at købe varer i butikker i Kolding.

Sydøstjyllands Politi modtog anmeldelser om forholdene den 11. oktober 2021 og allerede den 14. oktober 2021 blev den 22-årige varetægtsfængslet efter grundlovsforhør.

-Det var en hurtig og intensiv efterforskning, der ledte til, at vi allerede få dage efter vi modtog anmeldelserne kunne anholde den 22-årige mand i Aarhus. Vi er meget tilfredse med, at gerningsmanden, der så groft har udnyttet de ældre kvinder, nu er blevet dømt, siger fungerende vicepolitiinspektør Torben Simonsen fra Efterforskningscenter Syd, Sydøstjyllands Politi.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tags

januar 2022
M Ti O To F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Populære artikler