Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

En 24-årig mand blev idømt en fængselstraf for vold mod sin kæreste og for at have sat sat ild i hendes lejlighed. Foto: Shutterstock (Modelfoto) En 24-årig mand blev idømt en fængselstraf for vold mod sin kæreste og for at have sat sat ild i hendes lejlighed. Foto: Shutterstock (Modelfoto)

Mand dømt: Slog kæreste med alubat og satte ild i hendes lejlighed

Skrevet af  22-06-2019- 08:01:55

Retten idømte 24-årig mand fra Kolding fængselsstraf for vold og ildpåsættelse.

En 24-årig mand fra Kolding havde den 22. februar i år en travl nat. Retten i Kolding har kendt manden skyldig for i flere tilfælde at have udøvet vold mod sin kæreste, hvilket kulminerede med ildspåsættelse, grov vold, trusler og frihedsberøvelse af hende, oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Manden blev dømt for flere voldsforhold mod sin kæreste samt ildspåsættelse i hendes lejlighed. Det hele kulminerede natten til den 22. februar, hvor han frihedsberøvede sin kæreste i hendes lejlighed i Hedensted. Her begik han grov vold mod hende, hvor han blandt andet slog hende med et alubat, bandt hende med tape og reb, og truede hende på livet med en kniv. Herefter kørte han sammen med sin kæreste, hendes veninde og sin ven mod Kolding. Undervejs begik manden trafikvold mod en tilfældig bilist, og truede ham på livet, hvorefter han kørte fra stedet. Det lykkedes politiet efter en kortere eftersættelse at stoppe manden, der kvitterede betjenten med spyt i ansigtet i forbindelse med anholdelsen.

Manden blev varetægtsfængslet den 22. februar og har siddet fængslet i sagen lige siden.

Trafikvold ledte politiet på sporet

Manden blev oprindeligt sigtet for forholdene begået i trafikken om morgenen den 22. februar. Det var først i forbindelse med senere afhøringer af de to kvindelige passagerer, at politiet blev opmærksomme på de øvrige forhold.

Anklagerfuldmægtig Camilla Jørgensen, Sydøstjyllands Politi uddyber:

- Manden blev idømt 2 år og 3 måneders ubetinget fængsel, hvor retten blandt andet lagde vægt på vidneforklaringerne og de objektive beviser i sagen, blandt andet en personundersøgelse af kvinden og fotografier. Ved strafudmålingen lagde retten vægt på forholdenes karakter og mandens forstraffe, og idømte ham altså 2 år og 3 måneders fængsel.

Manden, der blev fængslet efter dom, udbad sig betænkningstid og overvejer nu, om han vil anke dommen.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Juli 2018 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31