Målmand stopper hos KIF Kolding

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Tim Winkler stopper hos KIF Kolding til sommer. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Efter sommerferien er målmanden ikke længere på holdet hos KIF Kolding.

KIF Kolding må til sommer sige farvel til målmand Tim Winkler. Han har andre fremtidsplaner, lyder det i en pressemeddelelse fra KIF Kolding.

Det er blevet til 2,5 år hos KIF Kolding. Den mangeårige karriere i den bedste danske håndboldrække har haft en stor betydning for KIF Kolding – specielt sidste sæson, hvor han havde en stor ære i klubbens overlevelse i herrernes håndboldliga.

-Jeg har været utrolig glad for min tid i Kolding. 2,5 år med blandede sportslige resultater, hvor vi både overrasker stort første år og desværre skuffer sidste sæson. I år håber og tror jeg på, at det kan blive rigtig spændende og jeg glæder mig til at være en del af det. Samtidig bliver det forhåbentligt et rigtig sjovt forår i KIF Kolding, fortæller Tim Winkler og tilføjer:

-Jeg har nydt hvert et minut jeg har spillet i Sydbank Arena og det skal I have stort tak for.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel