Lune svenske historier til kulturcafé

Tirsdag 22. September 2020 04:27 208
Til den næste Kulturcafé fortæller Ulrich Thiim, døvepræst i Kolding Provsti, om den svenske forfatter Fredrik Backman. Pressefoto. Til den næste Kulturcafé fortæller Ulrich Thiim, døvepræst i Kolding Provsti, om den svenske forfatter Fredrik Backman. Pressefoto.

Hør et oplæg om forfatteren Fredrik Backmans humoristiske univers og deltage i diskussionen.

Herlige historier og masser af lune – til den næste Kulturcafé fortæller Ulrich Thiim, døvepræst i Kolding Provsti, om den svenske forfatter Fredrik Backman, som er kendt for romaner som ”En mand der hedder Ove”, ”Bjørneby” og ”Britt-Marie var her”. Backmans univers balancerer mesterligt mellem humor og alvor, når hverdagen skildres med en ordentlig portion ironi, og alligevel løftes op på et eksistentielt niveau.

Kulturcaféen er den første i efteråret 2020. Du kan se resten af programmet for i år på biblioteket og på www.koldingbib.dk.

En gratis tradition for alle

Til kulturcaféerne fortæller en af Koldings præster om teater, litteratur, film eller andre kulturelle emner, som er aktuelle lige nu. Derefter er der tid til diskussion af dagens emne.

Kulturcaféerne foregår den sidste tirsdag i måneden klokken 10-11.30 i Store Sal på Kolding Bibliotek. Det er gratis, og man møder bare op.