Lukning af vejkryds

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

Læserbrev af Elvis Comic, byrådsmedlem for Socialdemokratiet, Gotthardpasset 8, 6000 Kolding.

Teknik- og Klimaudvalget besluttede i 2018 at lave et forsøg om lukning af vejkrydset ved Vejlevej og Skovbogade, så trafikanter fra Vejlevej ikke kan svinge til højre ind ad Skovbogade, men er nødsaget til at køre ad Vestre Ringgade og frem mod lyskrydset ved Vestre Ringgade/Aalykkegade. Borgerne i området fik information om forsøgsperioden som etableres over en periode på 14 dage. Tilbagemeldingerne var generelt gode og positive.

Det handler om trafiksikkerhed, og skal genere trafikanterne i området mindst muligt og skabe mere tryghed. Forsøgsperioden har derfor givet os politikere lidt stof til eftertanke og noget at arbejde videre med.

Trafikken ved lyskrydset ved Vestre Ringgade og Engstien vil stige gevaldigt. Derfor er forvaltningen nu i gang med, at udarbejde et forslag om en eventuel mulighed for at udvide krydset, så der tages hensyn til god afvikling af trafikken for bilister, børn, gående og cyklister. Igen handler det for mig om, hvad der skaber allermest trafiksikkerhed i området.

Forvaltningen har haft en god og konstruktiv dialog med Aalykkeskolen, og bestyrelsen på Aalykkeskolen udtaler sig generelt positivt om forsøgsordningen.

Nu er det op til os at træffe den politiske beslutning på baggrund af forsøg og udtalelser. Lad det blive en beslutning til gavn for god afvikling af trafikken og trafiksikkerheden.

Jeg går i hvert fald til arbejdet med en god og positiv indstilling.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *