Kolding Netavis

Lukas og Mads fra Kolding fik udstillet deres egen Lego model i Legoland

Lukas Eskildsen og Mads Christian Albertsen fra Kolding var blandt de første til at få udstillet en Lego model i det nye galleri.

I dag blev sæson 2022 officielt skudt i gang i Legoland Billund, hvor der var inviteret til åbningsfernisering i Legoland Gallery, som er en helt ny byggeoplevelse i forlystelsesparken, hvor man kan blive inspireret af fine Lego modeller bygget af dygtige byggere fra hele verden.

Til åbningsferniseringen var Lukas Eskildsen og Mads Christian Albertsen fra Kolding med, da de havde bygget en Lego model, som blev optaget i udstillingen i Legoland Gallery.

-Det er vildt, at vores model er i Legoland! Det er kun tre måneder siden, at Lukas flyttede ind på vejen, og så kom han bare over en dag og spurgte, om jeg ville lege med Lego, siger Mads Christian Albertsen på 11 år.

-Ja, og nu er vi i gang med hele tre projekter! Rådhuset, Invasion og et træhus – så bytter vi Lego, når vi hver især mangler noget, det er virkelig fedt, siger Lukas Eskildsen på 10 år.

Udstillingen har modeller fra nogle af de dygtigste Lego byggere i hele verden, men der var også reserveret plads til cirka 40 modeller, som Legoland efterlyste blandt gæsterne i løbet af vinteren.

-Det er nogle virkelig imponerende Lego modeller, vi har fået ind i udstillingen fra vores gæster. Vi har glædet os rigtig meget til, at vi med vores nye byggeattraktioner får mulighed for at involvere gæsterne på en helt ny måde, og at vi forhåbentligt kan være med til at inspirere flere til at bygge flotte modeller både her i Legoland, når de er på besøg, og når de kommer hjem, siger Christian Woller, direktør i Legoland.

Legoland i Billund har åbent til og med den 30. oktober.

Del denne artikel