Kolding Netavis

Dygtige Louise Vesterled har deltaget i næsten alt på IBA

Louise begyndte tre dage før dimissionen i sin nye faste stilling som marketingansvarlig hos Innos Tools. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.

Louise Vesterleds kraftige røde hår er flettet i to perfekte fletninger, og det passer rigtig godt til en pige, som har styr på tingene. Og Louise er også rolig, velovervejet og glad.

For livet arter sig helt rigtigt netop nu. Hun er blevet gift med sin udkårne. Har lige færdiggjort halvandet års top up som professionsbachelor i International handel og markedsføring, og efter endt studie har hun landet en fast stilling hos Kolding virksomheden Innos Tools. Så livet kan da næsten ikke byde på mere.

Og så alligevel. For torsdag til dimissionen blev Louise Vesterled hædret med en pris for årgangens højeste karaktergennemsnit.

Hendes opskrift på at klare IBA-studiet med bravur, er: Vær til alle timerne og sug til dig. Og find så en rigtig god studiegruppe, som du kan gennemarbejde stoffet med.

Det sidste har hun selv haft, da hun og studiekammeraten Jacob Møller, som for øvrigt er IBA’s nyansatte karrierevejleder, har haft en særdeles effektiv studiegruppe. Flere gange har Louise og Jacob læst hver sin del op og så fremlagt deres viden for hinanden. Og så har de brugt timer på at diskutere stoffet godt igennem.

Den studieform har givet pote, for Louise fik uddannelsens absolut højeste karaktergennemsnit på 11,14. Og for at det ikke skal være løgn, så er det faktisk anden gang på en IBA-uddannelse, at Louise får prisen for årgangens højeste snit. For hun fik den også, da hun halvandet år før dimitterede som Markedsføringsøkonom.

-Jeg tror bare, at jeg nu er landet på den rigtige hylde, lyder det beskedent fra Louise.

Stor glæde af studievejledere

Men der er mere i det end som så. For Louise har flere gange i sit liv haft stor glæde af gode studievejledere. Og dette har også været tilfældet på IBA, hvor hun egentlig begyndte på en finansuddannelse til at starte med.

Men allerede efter nogle måneder havde hun en god snak med sin studievejleder Morten Kier. Louise husker, hvordan han sagde til hende, at han kunne høre på hende, at hendes interesser lå mere indenfor marketing end finans. Så han anbefalede hende at skifte til uddannelsen Markedsføringsøkonom.

Louise gik hjem og læste mere om uddannelsen og tænkte sig godt om. Og nogle måneder senere tog hun springet og begyndte i stedet at læse marketing. Og her ramte hun lige ned i sit interessefelt. Det føltes bare helt rigtigt.

Siden har hun deltaget i alle de tilbud om karriereudviklende og sociale aktiviteter, hun har fået på IBA. For som hun selv siger, så siger hun aldrig nej. For måske får hun noget ud af at være med.

Og det har hun fået. Senest var det karrierevejleder Louise Quinn på IBA, som blev kontaktet af direktør Jan Søndergaard fra Innos Tools, som stod og manglede en marketingansvarlig. Og den stilling kunne karrierevejlederen lige se, at Louise Vesterled passede perfekt ind i. Og det viste sig at være helt rigtigt. Og få dage senere kunne Louise skrive under på en ansættelseskontrakt.

Tagget med: ,
Del denne artikel