Torsdag, 19. september 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Politik er lidt som et ægteskab. Det går op og ned - i med- og modgang. Så er det jo bare vigtigt, at komme ud og fortæller om sine mærkesager og hvad man vil arbejde med, siger Karina Adsbøl til Kolding Netavis. Foto: Elo Christoffersen. Politik er lidt som et ægteskab. Det går op og ned - i med- og modgang. Så er det jo bare vigtigt, at komme ud og fortæller om sine mærkesager og hvad man vil arbejde med, siger Karina Adsbøl til Kolding Netavis. Foto: Elo Christoffersen.

Lokal DF'er vil kæmpe for at indhente rød bloks forspring

Skrevet af  19-05-2019- 07:45:56

Karina Adsbøl (DF) vil kæmpe for at rød bloks forspring i meningsmålingerne indhentes.

Handicap- og ligestillingsordfører, Karina Adsbøl (DF), er på gaden - ude for at møde vælgerne:

- Jeg er fortsat klar til at kæmpe kampen i Folketinget, ligesom jeg har gjort i de seneste syv år, hvor jeg blandt andet har arbejdet for mennesker med handicap, ældreområdet, sundhedsområdet, mere national selvbestemmelse og grænsekontrol. Det vil jeg gerne fortsætte med, fortæller Karina Adsbøl til Kolding Netavis.

Hvorfor skal man stemme personligt?

- Jeg synes det er vigtigt at stemme personligt i forhold til, at have en lokal stemme på Christiansborg - således at man kan henvende sig til den lokale folketingsmedlem. Det har vi haft succes med i Kolding - blandt andet med videoovervågning i midtbyen og støjskærmen ved Bramdrupdam - det tredje spor. Derfor er det vigtigt at stemme lokalt, så der er en sammenhæng og rød tråd fra lokalt til Christiansborg. Og så kan man tage udfordringer og problemstillinger med, som borgerne rejser. Noget jeg er rigtig glad for er patienterstatningssystemet, som jeg fik ændret på - netop hvor vi så de sager, som regionerne kørte mod patienterne og fejlbehandlinger i sundhedssystemet. Så jeg synes, at jeg har fået mange gode ting igennem på Christiansborg, siger Karina Adsbøl til Kolding Netavis.

Meningsmålinger tegner et svært billede for blå blok. Der er kommet to nye yderliggående partier - Nye Borgerlige og Stram Kurs. Hvordan ser du på det?

- Det er klart, når der kommer sådan nogle yderliggående partier, så kan det give nogle udfordringer. For mig er det valgresultatet, der er vigtigt for mig. Så må jeg fortsætte mit arbejde og tale om min politik - og så lade andre partier tale deres politik, fortæller Karina Adsbøl.

Meningsmålinger viser, at blå blok er langt bagud. Kan det indhentes?

- Det må vi jo arbejde for. Jeg er i arbejdstøjet, jeg er klar og jeg vil fortsætte med at arbejde, som jeg hidtil har gjort. Det er det, der er vigtigt for mig. Så man man jo bare sige, at politik er lidt som et ægteskab. Det går op og ned - i med- og modgang. Så er det jo bare vigtigt, at komme ud og fortæller om sine mærkesager og hvad man vil arbejde med - og være synlig, slutter Karina Adsbøl.

I den seneste meningsmåling fra Epinion, som DR har offentliggjort, vil Dansk Folkeparti få 11,6 procent af stemmerne.

Sammenlignet med valgresultatet fra 2015, så står Dansk Folkeparti til at miste 17 mandater i Folketinget, hvis der var valg i dag.

I følge Berlingske står rød blok nu til 54,8 procent mod 45,1 til blå blok.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« September 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30