Leg og spil med brætspil og nyt interaktivt gulv

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 9 december 2020
Opdateret 09/12/20 4:09
Active Floor er et gulvspil, der fungerer med en projektor i loftet og sensorer i gulvet. Pressefoto.

På biblioteket kan du nu lege, spille og quizze – med både hænder og fødder! Prøv det nye interaktive gulv og lån brætspil med hjem til juleferien.

Active Floor er et gulvspil, der fungerer med en projektor i loftet og sensorer i gulvet. Det byder på en hel verden af aktiviteter, som du styrer ved at træde på sensorerne. Der er jule-vendespil, fodboldspil, pirat-quizzer og hundredevis af andre aktiviteter for både børn og voksne.

Du finder Active Floor i Bryggeriet, der er Kolding Biblioteks musik- og filmafdeling. Du vælger selv den aktivitet, du har lyst til at prøve af, og du kan indstille aldersgruppe og sværhedsgrad, så aktiviteten passer til dig og din familie.

Fremover kan du også låne forskellige brætspil med hjem eller spille dem på biblioteket. Målgruppen for spillene er unge og voksne, og der er både strategispil, samarbejdsspil og sociale spil som det populære og virkelig skægge Hint. De første spil vil være klar til lån lige inden jul, så du kan låne sjove spil med hjem til juleferien.

Brætspillene finder du i bibliotekets Young Adult-afdeling.

Pressefoto.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.