Kolding Netavis

Latinamerikansk festival

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Cumbian Colors er klar til sætte gang i danseskoene hos publikum. Pressefoto.

Nicolai Gård og Scene kommer til at emme af latinamerikansk stemning lørdag den 25. juni, når Nicolai Kultur i samarbejde med Kolding Salsa og Tangoforeningen La Luna holder latinamerikansk festival.

Der er latinamerikanske rytmer og dans på programmet, når Nicolai Kultur i samarbejde med Kolding Salsa og Tangoforeningen La Luna byder til latinamerikansk festival i Nicolai Gård og Nicolai Scene i forbindelse med FN’s Verdensmålsdag lørdag d. 25. juni fra middag til midnat.

Arrangementet er støttet af Kolding Kommune og Ewii.

Aktiviteter, musik og dans for hele familien

Dagen byder på aktiviteter, musik og dans for hele familien. Der er blandt andet capoeira workshop for børn, intro til både tango og salsa samt koncert med Cumbian Colors. Bandet er garant for at bringe det store smil frem og sætte gang i danseskoene, når de slår sig løs på scenen med den colombianske musikgenre cumbia. På setlisten er både klassikere og egne kompositioner.

Om aftenen rykker festen ind på Nicolai Scene, hvor Tango Catz tager publikum med på en medrivende rejse gennem universelle følelser, stemninger og tilstande, når de spiller traditionel tango fra 30erne og 40erenes Buenos Aires såvel som værker af den nye tangos mester Astor Piazzolla.

Festivalens sidste band er Little Havana, der er et vaskeægte salsa-party-orkester, der genremæssigt strækker sig fra tilbagelænet traditionel cubansk ”son” til moderne salsa inspireret af vor tids Cuba. Little Havana har desuden gjort det til sit varemærke, at blande kendte popnumre – fortolket som salsa – ind i repertoiret.

Aftenen sluttes af med DJ’s, der spiller op til både salsa og tango.

Fokus på det gode liv og livskvalitet

-Hos Nicolai vil vi gerne sætte fokus på det gode liv og livskvalitet, og derfor giver det god mening for os at lave en festival, der er fyldt med musik og dans, da begge dele frigiver dopamin i hjernen – det er det såkaldte lykkehormon, der giver dig en følelse af velvære, fortæller tovholder Kirstine Larsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

-Derudover er vi rigtig glade for, at vi har mulighed for at lave arrangementet sammen med Kolding Salsa og Tangoforeningen La Luna, da vi jo mener, at festen bliver sjovere, jo flere der er med til at skabe den.

Program for Nicolai Gård

12-14 CAPOEIRA WORKSHOP FOR BØRN v. Xiame Degas
14:00 Tango intro og drop-in dans
15:30 Salsa intro og drop-in dans
17:30 Koncert med Cumbian Colors

Program for Nicolai Scene

19:30 Koncert med Tango Catz
21:00 Koncert med Little Havana
22-24 DJ salsa og tango

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel