Lars Løkke er den forandring han gerne ser

Lørdag 03. April 2021 08:17 544
Vibeke Henriksen (V). Privatfoto. Vibeke Henriksen (V). Privatfoto.

Læserbrev af Vibeke Henriksen (V), beskæftigelsessagsbehandler og politisk tovholder for Netværket- det politiske mødested, Dalbyvej 16, 6000 Kolding.

Definitionen på sindssyge: At gøre det samme igen og igen og forvente et andet resultat, derfor kan jeg kun glædes over at Lars Løkke Rasmussen har taget initiativ til at danne "Netværket – Det politiske mødested", hvor man vil bygge broer i stedet for mure.

Hvor der er mulighed for at nytænke, og sammen med andre fageksperter udvikle politik, der har rødder i virkeligheden, at man har et parti som er tilhænger af fagligheden -at sygehuse drives bedre af sundhedsfaglige mennesker end af politikere, at man hører fra dem der går på gaden, har siddet i fængsel eller til dagligt arbejder med problemerne. At en offentlig sektor tager udgangspunkt i den enkelte og mindre af systemet - så man ikke kun ser på tal og rapporter.

Jo, jeg har læst aviserne og hørt de mange holdninger og påstande til Lars Løkkes projekt, hvilket er helt hen i vejret, Lars Løkke ville allerede som formand for Venstre, Danmarks liberale parti have partiet mere ind mod midten, da han kunne se at der ville blive brug for et samarbejde henover midten. Personligt ser jeg gerne den forandring i dansk politik – at man laver love og regler som tilgodeser borgerne og ikke holder hånden over en forældet blok politik.

Fordi jeg er træt af en politisk kultur, hvor en ide pr. definition er dårlig, hvis den er udtænkt af en politisk modstander, som man senest har set ved vores private dagtilbud, og skoler.

Netværket – Det politiske mødested vil en forandring, og der er borgere derude som vil en nuanceret debat.

Tags