Landskendt illustrator gæster Råværket

Søndag 23. Juni 2019 06:02 1106
Stine Hvid gæster Kolding Get Down på Råværket. Pressefoto. Stine Hvid gæster Kolding Get Down på Råværket. Pressefoto.

Kolding Get Down på Råværket får i år fint besøg af en af landets mest synlige streetartists, Stine Hvid.

Stine Hvid er uddannet fra Danmarks Designskole i København og Edinburgh College of Art i Skotland og har arbejdet som fuldtidskunstner siden 2013.

Store farvestrålende gavlmalerier er det der er mest iøjnefaldende ved Stine Hvid og det er lige præcis den stil der har gjort hende til en yderst eftertragtet samarbejdspartner. Hun har blandt andet malet store værker for Google, PepsiMax, RedBull, Syddansk universitet og ArtRebels. I mellemtiden har hun også gjort sig bemærket på de sociale medier hvor hun har samlet over 35.000 følgere på sin facebookside og over 17.000 følgere på hendes instagram.

Hendes stil er super farverig og tegneserieagtig. Den er let genkendelig og dejlig positiv i udtrykket. Det er også hvad man kan forvente fra hende når hun gæster Kolding Get Down som lidt af et wildcard.

Festivalen der finder sted den 13. Juli på Råværket, Esbjergvej 108 har eksisteret siden 2013 og har i de sidste år markeret sig på landkortet, som en festival der hylder den mere klassiske graffitistil. Stilen som hører hjemme i 1980’erne.

De har dog i år valgt at få bredere til værks og inviterer en lang række kunstnere der ligger udenfor den normale definition af graffiti. Det betyder at der i år kan opleves en langt bredere vifte af kunstformer.

Tags