Connect with us

Tennis

Landsholdstennis i Kolding i denne weekend

Offentliggjort for

den

På hjemmebane i Sydbank Arena i Kolding tager det danske herretennislandshold imod Thailand ved Davis Cup. Foto: hansmarkutt/Pixabay.
På hjemmebane i Sydbank Arena i Kolding tager det danske herretennislandshold imod Thailand ved Davis Cup. Foto: hansmarkutt/Pixabay.

På hjemmebane i Sydbank Arena i Kolding tager det danske herretennislandshold imod Thailand ved Davis Cup. Det sker i denne weekend.

I World Group II, der er det tredjehøjeste niveau i Davis Cup sammenhæng, skal Danmark over fem kampe bide skeer med Thailand, oplyser Dansk Tennis Forbund.

Det sker fredag den 17. september og lørdag den 18. september på hjemmebane i Sydbank Arena i Kolding.

Danske tennisfans kan med spænding se frem til at følge landsholdet på tv, eftersom Discovery har sikret sig rettighederne til alle fem kampe.

Direktør i Dansk Tennis Forbund Emil Bødker glæder sig over samarbejdet med Discovery.

-Dansk Tennis – heriblandt Davis Cup-holdet – er inde i en fantastisk udvikling. Vi er rigtig glade for, at vi med samarbejdet med Discovery kan få mulighed for at vise rigtig mange danskere, hvad dansk tennis står for. Forhåbentlig er det starten på en samlet rejse, hvor dansk landholdstennis kommer tilbage til verdenseliten, siger Emil Bødker i en pressemeddelelse.

Repræsenterer hele Danmark

I spidsen for det danske tennislandshold er Davis Cup-kaptajn Frederik Løchte Nielsen. Den tidligere Wimbledonmester i double har foruden sig selv udtaget et slagkraftigt hold bestående af August Holmgren, Christian Sigsgaard, Benjamin Hannestad og Johannes Ingildsen.

-Davis Cup er noget helt specielt i tennisverdenen. Til dagligt spiller vi for os selv, men til Davis Cup står der Danmark på ryggen, og vi repræsenterer hele landet. Vi vil gøre alt for at besejre Thailand og give seerne en fornemmelse af det specielle ved Davis Cup, fortæller Danmarks Davis Cup-kaptajn, Frederik Løchte Nielsen.

Dansk tennis under opblomstring

Fredag eftermiddag kl. 16 bliver første bold servet i gang i den første af fredagens to single opgør.

Lørdagen byder fra klokken 12 på en double efterfulgt af to singler. Alle kampene ved Davis Cup er bedst af tre sæt.

Alle kampene i det vigtige opgør mod Thailand kan følges på discovery+ og 6’eren.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Reklame

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Reklame

Tags

oktober 2021
M Ti O To F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Populære artikler