Kolding Netavis

Lager kun til grønne energiløsninger

Interessen for grønne energiløsninger er stigende, og det har fået Lemvigh-Müller til at slå dørene op til et lager kun til solceller og varmepumper. Pressefoto.

Lemvigh-Müller i Kolding har fået et lager kun til grønne energiløsninger ud fra en forventning om, at efterspørgslen fortsat vil stige.

De høje elpriser har gjort det økonomisk attraktivt for forbrugere og virksomheder at blive selvforsynende med strøm, og siden sensommeren sidste år har der været stigende interesse og efterspørgsel på solceller.

Det mærker man hos Lemvigh-Müller:

-Selvfølgelig hænger efterspørgslen sammen med udviklingen i elprisen, men ikke kun. Vi mærker stor opbakning til bæredygtighedsagendaen på tværs af de mange brancher og virksomheder, vi handler med. Dét er også en driver for udrulningen af grønne energiløsninger. Med de vækstpotentialer, vi ser ind i, har vi valgt at etablere et lager kun til solceller og varmepumper, siger Christian Herbert, kommerciel direktør hos Lemvigh-Müller.

Alle der arbejder på tagene

De ekstra 4.500 lagerkvadratmeter ligger tæt på stål- og teknikgrossistens centrallager i Kolding. Fire fastansatte og et par vikarer står for at få ekspederet ordrerne på solceller af sted til landets installatører – og andre fag- og kundegrupper:

-Traditionelt har vi primært solgt solceller til el-installatører. Nu er det et marked, som boomer i mange faggrupper, især håndværkere der udfører tagarbejde. Ud over el-installatører og specialiserede solcelleinstallatører, kommer en del af efterspørgslen også fra tømrere og vvs’ere, og det er nyt, siger Mikkel Lohmann Davidsen, Senior Sales Director med ansvar for Lemvigh-Müllers installationsforretning.

Lemvigh-Müller tilbyder en lang række såkaldte ”solcellepakker”, som indeholder alle de materialer, der skal bruges, og som gør det nemt for håndværkerne, uanset faglig baggrund, at specificere og dimensionere de rette løsninger.

Lemvigh-Müller holder til på Nordager i Kolding.

Tagget med:
Del denne artikel